22_03_29_erdmost_nincskep

Még mindig élnek ősemberek a Fundokliában?

22_03_29_erdmost_nincskep

Még mindig élnek ősemberek a Fundokliában?

Ugyanis hétről hétre találok erre utaló jeleket, mert valakinek nagyon böki a csőrét a tanösvény. VÉLEMÉNY.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Viszonylag gyakori vendég vagyok szűkebb pátriánk legrégebb óta „lakott” területén, a Fundoklia-völgyben, ahová nagyon szívesen kijárok, ha szeretném kiszellőztetni a fejem. Viszont sajnos szinte minden egyes alkalommal rongálásba botlok.

Már korábban jeleztem az illetékeseknek, hogy ha van lehetőség rá, tegyenek a bejáratok közelébe egy-egy kukát, amelynek köszönhetően valamivel szemétmentesebb lett a völgy, de még sajnos így is találni hulladékot a területen. Írnám, hogy ez csak az emberi nemtörődömség eredménye, de aki szereti járni a természetet, abban lehetne annyi, hogy elviszi, amit hozott.

Az viszont már végképp nem fér a fejembe, kinek ártanak hétről hétre a korlátok, a tájékoztató táblák vagy a lépcsőfokok. Merthogy előbbiek megrongálását már többször jelentettem az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület illetékeseinek, akik az ÉKFI segítségével gyorsan orvosolták a problémát.

Legutóbb újabb érthetetlen és értelmetlen rongálásba botlottam. Valaki tönkretett (és ellopott vagy arrébb dobott) egy lépcsőfokot az ösvény közepén, balesetveszélyessé téve ezzel az útvonalat. Kinek ártott az a szerencsétlen, már-már földbegyökerezett lépcsőfok, hogy kitépje onnan? Miért és kinek jó hétről hétre tönkre tenni a területet?

Ha az illető netán olvassa ezeket a sorokat és magára ismer, keressen meg, szívesen adok néhány tippet, amivel levezetheti a mindennapok feszültségét, de a Fundokliában, kérem, ne okozzon több kárt!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email