22_03_29_erdmost_nincskep

Már a kutyánkkal is intézhetjük ügyeinket a Telekomnál

22_03_29_erdmost_nincskep

Már a kutyánkkal is intézhetjük ügyeinket a Telekomnál

Kutyabaráttá váltak a Magyar Telekom üzletei, így mostantól kezdve akár kutyasétáltatás közben is beugorhatunk ügyet intézni a cég bármelyik kirendeltségébe. Sőt a Telekom itatótálat és kutyazacskót is biztosít kedvencünknek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Gondoltunk egyet, és kipróbáltuk, mennyire keltünk riadalmat az érdi üzletben, ha két rakoncátlan spániellel érkezünk az előadótérbe. Már a bejárati ajtónál feltűnő, nagyméretű matrica jelezte, hogy a négylábúak is szívesen látott vendégek. Örömmel jelentem, hogy az eladóknak szeme sem rebbent a két izgága kutya láttán, és az ügyfeleknek sem volt ellenvetése.

Körülbelül akkora feltűnést keltettem, mintha babakocsival vagy rollerrel érkeztem volna. Más kutyával ezúttal nem futottunk össze, de szerencsére a helyiség elég nagy ahhoz, hogy meg tudjuk tartani a három lépés távolságot, ha esetleg egymással nem szimpatizáló kutyák kerülnének össze az üzletben.

Ha legközelebb számlát akarunk befizetni vagy díjcsomagot akarunk váltani, nyugodtan vigyük magunkkal kedvenceinket – a városközpontban található szolgáltató tényleg barátként kezeli őket.

(Érdi Újság)

Fotó: Draskovics Ádám 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email