22_03_29_erdmost_nincskep

Licit az Érdi Civil Állatmentők Alapítvány javára

22_03_29_erdmost_nincskep

Licit az Érdi Civil Állatmentők Alapítvány javára

Március 27-én új licit oldal jött létre a Facebookon, ezúttal az Érdi Civil Állatmentők Alapítvány számára gyűjthetünk pénzt, amivel az általuk mentett állatok élelmezését és állatorvosi számláit segíthetjük. A civil állatmentők márciusban hoztak létre alapítványt, amelynek a segítséget adhatjuk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Népszerűek a Facebookon a licit oldalak, ami nem véletlen, hiszen úgy tudunk segíteni egy nemes célt, hogy közben másokkal is jót teszünk, mert éppen valakinek pont arra van szüksége, amire nekünk már nincs. Ha valaki nem találkozott volna még ilyen típusú bejegyzésekkel, röviden azt kell róla tudni, hogy eladhatjuk azokat a holmijainkat, amiket mi már nem használunk, más viszont örül, hogy jó áron hozzájuthat akár egy szolgáltatáshoz is. A pénzt azonban nem az eladó kapja meg, hanem az adott szervezet, akinek az oldalán licitálunk. 

Tavaly a pandémiás helyzet alatt született az Érdi Civil Licit csoport, ahol hónapról hónapra más szervezetet, alapítványt, egyesületet támogathatunk. A csoport márciusban indult, és hét szervezetet támogatott tavaly, összesen 3,8 millió forint forint értékben. Decemberben az Életfa Csoport Egyesület 1 565 000 forint, novemberben a Babagenetika Egyesület 258 400 forint, októberben az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület 135 650 forint, júliusban a Szikra Tehetséggondozó Egyesület 276 000 forint, júniusban a Sirius 302 100 forint, májusban a TündérPakk Közhasznú Alapítvány 341 900 forint, március-április hónapokban az Érd és Térsége Mentőszolgálatáért Alapítvány 923 700 forint támogatást gyűjtött az oldal segítségével. Idén pedig már gyűjtöttek az Érd és Térsége Mentőszolgálatáért Alapítványnak, legutóbb, márciusban pedig a Hóangyal Alapítvány részére. Áprilisban a Szikra Tehetséggondozó Egyesületnek fognak indulni a licitek, amely 60 autista gyermek tábor költségeit lakossági gyűjtésből fedezi. 

Visszatérve az Érdi Civil Állatmentők Alapítványhoz, az ő licit oldaluk folyamatos lesz, ahogyan a tevékenységük is az, és napi szinten mentik az állatokat Érden és a környéken, mondta el Soós Péter, az alapítvány tagja. A befolyt pénzből az állatok ellátását és kórházi számláit szeretnék állni, hiszen például csak ezen a héten mindennap hívták őket elütött macskához. 

A CSOPORTHOZ ITT TUD CSATLAKOZNI!

Hallgassa meg az Érd FM 101.3 interjúját Soós Péterrel!


 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email