22_03_29_erdmost_nincskep

Közbeszerzési pályázatot írtak ki a Présház kivitelezésére

22_03_29_erdmost_nincskep

Közbeszerzési pályázatot írtak ki a Présház kivitelezésére

A Modern Városok Program keretében komplex közösségi és turisztikai beruházásokat kívánnak végrehajtani Ófaluban a következő években, jelentette be Csőzik László polgármester közösségi oldalán. A fejlesztések zászlóshajójának, az új Présháznak a felépítésére június 2-áig várják a jelentkezéseket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint írja a polgármester: A közbeszerzési pályázat az ófalui telken a meglévő közmű-bekötéseket felhasználva vasbeton vázas épület felépítését célozza. Az építmény rendeltetése: közösségi ház, kultúrház, turisztikai központ, vendéglátóhely.

A már elkészült tervek szerint az épület kétszintes lesz (a földszint 337,32 m², a tetőtér 88,03 m²), és a földszintről csatlakozik hozzá a hegyoldalban lévő pincerendszer is (179,99 m²).

Az építési telken már rendelkezésre álló pincékben büfé/kávézót, borozó/bormúzeumot, illetve a pincék utcafronti bővítéseként a földszinten egy rendezvénytermet (amely összenyitható a pincében található büfével és borozóval) és kiszolgáló helyiségeket, a tetőtérben 3 vendégszobát alakítottak ki a tervezők az alaprajzi elrendezés szerint.

Az önkormányzat az alábbi email-címen várja a beruházási feladatok teljesítésére képes gazdasági szereplők jelentkezését: kozbeszerzes@erd.hu

A jelentkezés határideje: 2020. június 2.

A projekt további részleteit a pályázati ajánlattételre való felhívásban fogják közzétenni.

Csőzik László bejegyzésében hangsúlyozza, hogy az előző évek gyakorlatával ellentétben mostantól átlátható közbeszerzések lesznek városunkban, amelyekkel a tisztességes vállalkozókat akarják helyzetbe hozni.

A mezőnybe a közbeszerzési törvény előírásai szerint minden, az építési beruházások teljesítésre képes gazdasági szereplő bekerülhet. A pályázat az értékhatárnak megfelelően meghívásos lesz, egy dolog azonban biztos: minden vállalkozást meghívunk az ajánlattételre, amelyik hivatalosan érdeklődést nyújt be a közbeszerzési eljárásra, és megfelel a teljesítésre való képesség kritériumának. Önkormányzatunk továbbá más gazdasági szereplőket is felkérhet, hogy a verseny minél erősebb legyen, az érdiek számára pedig a lehető legjobb, a közpénzekkel való gazdálkodás szempontjából a leghatékonyabb eredmény szülessen. Annak érdekében, hogy a gyanú árnyéka se vetüljön a programra, ne legyen összejátszás a döntéshozók és a pályázók között, szigorú összeférhetetlenségi eljárást folytatunk le. 

Nagyon örülnék annak, ha egyénileg vagy összefogva, de minél több érdi vállalkozás jelentkezne, amelyik képes a komplex kivitelezésre. Kifejezetten biztatni és ösztönözni szeretném erre az érdi iparosokat! Fontosnak tarhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg azt is, hogy bárki lesz is a nyertes, a kivitelezés során hangsúlyt fektessen az érdi munkahelyteremtésre, illetve az érdi munkahelyek megőrzésére. Minden helyben elköltött érdi adóforint nyereség az egész közösségnek.

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email