22_03_29_erdmost_nincskep

„A kormány sikeresen vezényelte le az első védelmi fázist”

22_03_29_erdmost_nincskep

„A kormány sikeresen vezényelte le az első védelmi fázist”

Sikeres volt a járvány elleni védekezés első fázisa, fokozatosan térhetünk vissza a normális kerékvágásba, Orbán Viktor május végén megszüntetheti a veszélyhelyzetet, többek között ezekről is beszélt Érd főterén tartott sajtótájékoztatóján T. Mészáros András, a Fidesz-KDNP érdi képviselője.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Fidesz elnöke, T. Mészáros András kifejtette, a kormány sikeresen kezelte a járvány elleni védekezés első fázisát, melyet mutat, hogy Európa többi országához képest hazánkban volt az egyik legkevesebb fertőzöttje és áldozata a járványnak. Megemlítette, a lakosság is komolyan vette a figyelmeztető szavakat, döntéseket, rendelkezéseket.

Kitért rá, jó hír, hogy az élet kezd visszatérni a normális kerékvágásba, nyitnak a játszóterek, parkok, júniustól már lehet kétszáz fős esküvőt is tartani, emellett a munkahelyek is újra aktivizálódni tudnak.

A Fidesz-KDNP képviselője beszélt arról is, Orbán Viktor miniszterelnök május végén megszünteti a veszélyhelyzetet, az erről szóló előterjesztés elkészítését már megkezdték.

A korábbi polgármester azonban Érddel kapcsolatban kifogásolta a lakosság tájékoztatását, illetve azt, hogy a polgármester nem konzultált a képviselőkkel. Megjegyezte, az érdi Fidesz frakcióvezetője, Simó Károly által március közepén készített tízpontos akciótervből semmi nem valósult meg.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email