22_03_29_erdmost_nincskep

Konkoly Zita az új érdi jegyző

22_03_29_erdmost_nincskep

Konkoly Zita az új érdi jegyző

Hét év után távozik jegyzői tisztségéből Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébet, akit március 9-től Konkoly Zita vált az érdi hivatalban. A változást Dr. Csőzik László polgármester hétfőn jelentette be a Polgármesteri Hivatal állományülésén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A polgármester korábban azt közölte, hogy az elvárás az, hogy egy rátermett, dinamikus, nagy munkabírású ember vezesse az itt élők ügyeit intéző hivatal munkáját.

„A polgármester és a képviselők számára a jegyzővel való együttműködés egyfajta bizalmi viszonyt is jelent, hiszen döntéseink előkészítése és azok végrehajtása azon a csapaton múlik, amelynek első embere városunk jegyzője. Személye biztosítja az önkormányzat és a hivatal törvényes működését, szerepe az is, hogy felhívja a figyelmünket arra, ha olyan terepre tévednénk, amely a jogszabályokkal ellentétes vagy azokkal nem áll harmóniában.”

Dr. Konkoly Zita a Közbeszerzési Csoportot vezette eddig az érdi hivatalban, ahol 2004 óta dolgozik. Kezdetben jogi előadó volt, majd a közbeszerzési csoportban dolgozott, majd annak vezetője lett.

Gyermekei révén nagy rálátással rendelkezik a helyi oktatási intézményekre, munkája révén pedig ismeri a fenntartói oldal kihívásait is. 

A szociológus és jogász végzettségű új jegyző szerint olyan ügyfélcentrikus hivatalt kell kialkaítani, amely hozzáállásában megfelel a mai elvárásoknak, flexibilis, a lakosság igényei figyelembe veszi, a közösség érdekei szerint cselekszik, jogszerű és méltányos hivatali eljárásaival segíti az itt élők életminőségének javítását. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email