22_03_29_erdmost_nincskep

Kincsünk a víz – alkotó pályázat gyermekeknek

22_03_29_erdmost_nincskep

Kincsünk a víz – alkotó pályázat gyermekeknek

A Víz Világnapja alkalmából idén is meghirdette alkotó pályázatát az Érd és Környéke Horgászegyesület, amely „Kincsünk a víz!” címmel várja óvodás, alsós és felsős tagozatos diákok pályázatait, akik értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint az az erdihorgasz.hu-n megjelent, az Érd és Környéke Horgászegyesület három kategóriában, az óvodások, az alsós és felsős tagozatos diákoknak hirdetett pályázatot, amely idén sokkal inkább alkotói pályázat, mint rajzpályázat.

Részletezik, a kategóriák első három helyezettje értékes nyereményekben részesül. A helyezettek és a legtöbb pályamunkát beküldő intézmény képviselői kiránduláson vehetnek részt Dömsödön, az egyesület horgásztanyáján.

„A víz mindenütt jelen van a természetben: a hóban, az esőben, a forrásban, a folyóban, a tengerben és még sokkal közelebb is: az otthonokban”

– írják a pályázat kiírásában, majd néhány támpontot is adnak az alkotáshoz, így például a víz hallmazállapotát, ivókutakat, vízben-vízzel dolgozó embereket, vízi járműveket, erőműveket, víztározókat, szökőkutakat, a sarkvidékeket és az ottani környezetet, a tengereket, tavakat, folyókat és azok élővilágát, vízezéseket is ajánlják témának, vagy például a vizet, mint energiát, esetleg azt, hogyan kerül házunkba a víz.

Az alkotásokat A3-as vagy A4-es méretben várják 2021. március 26-ig. Az alkotások hátoldalán tüntessék fel a pályázó nevét, életkorát és intézményét. A pályaműveket az egyesület nyitvatartási idejében lehet leadni Érden, az Emma utca 1/b alatt.

A horgászegyesület székhelye hétfőn, kedden és csütörtökön 17 és 19 óra között, szerdán 7 és 19 óra között, szombaton pedig 8.30 és 10.30 között tart nyitva.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email