22_03_29_erdmost_nincskep

Két koronavírus fertőzött van Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Két koronavírus fertőzött van Érden

A járványügyi hatóság arról tájékoztatta Érd polgármesterét, hogy két érdi lakos koronavírus tesztje is pozitív lett - számolt be róla közösségi oldalán Csőzik László.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Polgártársaim!

A mai központi sajtótájékoztatón is elhangzott, hogy koronavírussal fertőzöttek az egész országban jelen vannak, most már minden megyében észleltek. Ez alól a mai naptól Érd sem kivétel, ahol a járványügyi hatóság részemre nyújtott legújabb tájékoztatója szerint 2 ember esetén kaptunk pozitív mintáról értesítést.

Nem győzöm elégszer ismételni: vigyázzunk sokkal, de sokkal jobban egymásra és saját magunkra! Tartsunk be minden óvintézkedést, és figyeljünk oda az idős rokonainkra, barátainkra!! – írta bejegyzésében Csőzik László, polgámester.

A legfrissebb adatok szerint hazánkban 167 beazonosított fertőzött van, miközben a 21. gyógyult elhagyhatta a karantént, ám egy 80 éves férfi a nyolcadik elhunyt koronavírus-fertőzött, aki krónikus betegségben szenvedett.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email