22_03_29_erdmost_nincskep

Kedvezőbb feltételekkel foglalhatunk utazást 2021-ben

22_03_29_erdmost_nincskep

Kedvezőbb feltételekkel foglalhatunk utazást 2021-ben

A Magyar Turisztika Ügynökség vezérigazgatója szerint hamarosan újraindulhat a turizmus. Az egyik érdi utazási iroda munkatársa többek között arról számolt be, hogy már most látható egy lassú javulás, ami annak is köszönhető, hogy kedvezőbb feltételekkel foglalhatunk utazást 2021-ben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„A tavaszi időszakot nehéz jellemezni, ilyen helyzetben még nem voltunk, nagyon kevés megkeresés érkezett felénk új foglalásra és sokan le is szerették volna mondani vagy módosítani szerették volna a már meglévő foglalásaikat.”-foglalta össze az első hullám alatt tapasztaltakat Bakonyi Zsófia, az Érdi Domi Tours irodavezetője. Mint mondta, voltak azért olyanok is, akik el mertek utazni a szigorú feltételek mellet is.  Sokan ütemezték át a nyaralásukat és az utazási utalványt választották, de számos ügyfél,-  a lemondási költség megfizetése mellett is –  de inkább visszakérte a befizetett összeget.

A Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója szerint  hamarosan újraindulhat a turizmus, ebben bíznak Érden is. A tendencia pozitív, egyre több megkeresése van az érdi utazási irodának is 2021 nyarára, egyre több ajánlatot kérnek az utasok. „Természetesen fontos, hogy megfelelően tájékoztassuk őket a jelenlegi beutazási szabályokról az adott ország kapcsán, de kihangsúlyozzuk, hogy ezek változhatnak. Mi is abban bízunk, hogy az utazási irodák olyan feltételeket tudnak majd biztosítani az utazni vágyóknak, amivel kicsit csökkentik a kockázataikat. Akár már nulla Ft-tal vagy 10-20.0000 Ft-os előleggel is lehet utazást foglalni 2021-ben, illetve később kell dönteni arról, hogy ténylegesen bevállalják-e az utazást avagy sem. Ez mindenképpen egy pozitív változás az előző évekhez képest, ez is elősegíti, hogy több ember mer most utazást foglalni, hiszen kedvezőbbek a lemondási és a foglalási feltételek is.”

Bakonyi Zsófia végül hozzátette, ők úgy gondolják, hogy akik szeretnek utazni és megtapasztalták az utazás örömét, azok akár a pénzeszközeik átcsoportosításával, de nem fognak lemondani az utazásról.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email