22_03_29_erdmost_nincskep

K1: Parádi Patrik junior bajnok

22_03_29_erdmost_nincskep

K1: Parádi Patrik junior bajnok

Pontozásos győzelemmel hódította el a bajnoki övet Parádi Patrik a Global Boxing Federation (GBF) országos bajnokságán, Budapesten. Az Érdi Muay Thai Box SE versenyzői továbbá két ezüstérmet is szereztek a szombati viadalon. 

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Parádi Patrik K-1 light versenyszámban, junior +81 kg-ban indult, ahol egyből döntőbe jutott és került szembe fővárosi ellenfelével, Milák Rolanddal. Az érdi küzdősportoló meccse végigment, a pontozóbírók pedig őt hozták ki győztesnek, egyben országos bajnoknak. Ugyancsak K-1 lightban, de felnőtt +86 kg-ban Farkas Balázs a legjobb négy között a mosonmagyaróvári Babos Bélát verte pontozással. A döntőben viszont nem tudott ismételni, a pápai Németh Tibortól pontozással kapott ki, így második helyen zárt. 

A felnőtt hölgyek mezőnyében az érdi klubot az a Kovács Zsuzsanna képviselte, aki nemrég nyert thai box ob-t Zalaegerszegen. Ezúttal a legjobb nyolcban kezdte meg a csatározást a bajnoki övért: -60 kg-ban, K-1-ben a dunakeszi Fritz Dianát győzte le pontozással. Ezt követően az elődöntőben kiütéssel nyert Kovács a mosonmagyaróvári Gulyás Marica ellen. A döntőben ellenben nem az ő kezét emelték magasba, miután szoros küzdelemben, de alulmaradt pontozással a fővárosi Milák Zsanettel szemben. A versenyzőket Tollár László, az Érdi Muay Thai Box Sportegyesület elnöke és vezetőedzője készítette fel az országos bajnokságra. A szakember a GBF szakmai elismerésében részesült az esemény alkalmával.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email