22_03_29_erdmost_nincskep

Jelen/lét – Indul a nyár Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Jelen/lét – Indul a nyár Érden

Nyári kiülős hellyé alakul az érdi főtér a nyárra. A Szepes Gyula Művelődési Központ szervezésében júliustól újra megtelik a központ élettel, raklap bútorok, vendéglátóhelyek, zene, kertmozi és gyerekprogramok várják az itt élőket egy közös nagy nyári piknikre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Télen a főtér megtelt élettel az ideiglenesen felállított koripályának, na meg persze a finom italoknak és falatoknak köszönhetően. Nyáron ugyanilyen pezsgővé válhat majd a főtér, ugyanis júliustól igazi kiülős helyszínt hoznak létre, ahol a vendéglátósok gondoskodnak mindenről, mi szem-szájnak ingere, pénteken és szombaton este pedig szórakoztató és kulturális programokat is élvezhetünk a szabad ég alatt a művelődési központ munkatársai szervezésében. 

Wolf Katalin, a Szepes Gyula Művelődési Központ igazgatója az Érd Médiacentrumnak elmondta, hogy a karantén hónapjai alatt született meg az  ötlet, hogy szükség volna nyáron is egy közösségi térre, ahol együtt lehetnek az érdiek. Akkor még nem tudták, hogy lesz-e esélyük idén megtölteni zenével, élettel a főteret, aztán szép fokozatosan javult a helyzet. Mikor azonban engedélyezték az „esküvők megtartását” felcsillant a remény számukra is. 

Aztán jött az első komolyabb enyhítés, kinyithattak a vendéglátó egységek teraszai, majd nem sokkal utána engedélyezték a vendéglátóhelyek élő háttérzene szolgáltatását, de addigra megvolt az ötlet a Bar coffee-val és a Köleses Sörrel közösön, akikkel elhatározták, hogy ha nem is a hagyományos módon, de együtt összehoznak valamit. Közben becsatlakozott a Radio Sense Hungary is a csapatba, akik hamarosan a művelődési házból fognak sugározni. 

A nyári események Facebook oldala itt érhető el!

A nyitó esemény július 3-án lesz! Lesz zene, fagyi, süti, limonádé, grillezés, sör, fröccs, koktélok, kert mozizás. 

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email