22_03_29_erdmost_nincskep

Járási Ügyészség Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Járási Ügyészség Érden

2019. január 1. napjától Érden létrejött az Érdi Járási Ügyészség, amely egyelőre az Érdi Rendőrkapitányság korábbi épületében kapott helyet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Járási Ügyészségen kilenc ügyész, öt irodai dolgozó és egy fizikai alkalmazott dolgozik, az ügyészség illetékessége Érden, Diósdon, Százhalombattán, Pusztazámoron, Törökbálinton, Sóskúton és Tárnokon elkövetett, helyi hatáskörbe tartozó bűnügyekre terjed ki.

A járási ügyészség a közeljövőben felépítésre kerülő, az Érdi Járásbírósággal közös székház elkészüléséig az Érdi Rendőrkapitányság korábbi épületében, a Felső utca 4-6. szám alatt működik.
 
Az Érdi Járási Ügyészség a 23/803-138-as és a 23/803-139-es telefonszámokon érhető el.
 
Az ügyész kollégák minden hónap első csütörtökén 8 óra 30 perctől 15 óráig tartanak ügyfélfogadást – derül ki a Pest Megyei Főügyészség sajtóközleményéből.

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email