22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is lesz Pest megye szépe!

22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is lesz Pest megye szépe!

Június elsejével elindult a jelentkezés a IV. Pest Megye Szépe választásra. A szervezők olyan, Budapesten vagy Pest megyében élő (állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező) hajadon, gyermektelen hölgyek jelentkezését várják, akik a 18. évüket már betöltötték, de legfeljebb 26 évesek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kizáró ok, ha valakiről teljes aktfelvétel készült, ahogy a látható helyen lévő, feltűnő tetoválás is. Ezen a versenyen nincs fürdőruhás felvonulás, és nem kitétel a 175 centiméteres testmagasság sem – tudtuk meg Bada Zoltán versenyigazgatótól.

A döntőbe idén is tizennégy hölgyet választ majd be a zsűri azok közül, akik augusztus 20-áig jelentkeznek. Közülük kerülhet ki a királynő, aki kétszemélyes külföldi utazással lehet gazdagabb, és egy vadonatúj autót is díjmentesen használhat belföldön. Aki nem nyer, az sem távozik üres kézzel, ugyanis a döntős hölgyeket számos értékes ajándékkal lepik meg a támogatók, emellett a felkészítő rendezvényeken elsajátíthatják a színpadi mozgás fortélyait, kipróbálhatják, milyen smink, frizura és ruha áll nekik a legelőnyösebben. Mindebben a szépségipar szakemberei mellett a harmadik verseny szépségkirálynője – az idei verseny háziasszonya – is segítséget nyújt számukra.

Az érdiek talán emlékeznek, az eddigi három versenyből kettőn érdi hölgy fejére került a korona, és bár tavaly nem indult helyi versenyző, talán idén ismét városunk egyik ifjú lakosáért szurkolhatunk 2021. január 9-én, szombaton, a verseny döntőjében. Ezt szokás szerint a törökbálinti művelődési házban tartják majd, nagyszabású gálaműsor keretében. Bada Zoltán elmondta még, hogy a felkészülés során kiemelt figyelmet fordítanak a járványügyi helyzet alakulására, és a gála csak akkor marad el, ha a központi rendeletek annak megtartását nem teszik lehetővé.

Bővebb információ és jelentkezési lap: www.pestemegyeszepe.hu

Hallgassa meg az ÉRD FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában készült interjút Bada Zoltán versenyigazgatóval.


 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email