22_03_29_erdmost_nincskep

Hogyan igényelhető a fűtéstámogatás?

22_03_29_erdmost_nincskep

Hogyan igényelhető a fűtéstámogatás?

Ebben a szezonban már százötvenen részesültek tüzelőtámogatásban, amit az önkormányzattól igényelhetnek azok, akik megfelelnek a rendeletben meghatározott feltételeknek. A támogatás értéke 44570 forint, és vagy tűzifa formájában, vagy a szolgáltatónak átutalva biztosítja az önkormányzat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ebben az esztendőben is igényelhetnek fűtéstámogatást a Humán Irodánál azok az egyedülálló lakosok, akiknek a jövedelme nem éri el a 85500 forintot. Kétszemélyes háztartás esetén az egy főre eső jövedelem nem lehet magasabb 57 ezer forintnál, ha hárman, vagy többen vannak a családban, nem haladhatja meg a 42750 forintot.

Fafűtés esetén az igénylők kalodás tűzifát kaphatnak, elektromos, központi vagy gázfűtéses ingatlannál pedig a szolgáltatónak utalja át a támogatást az önkormányzat. A támogatás összege 44570 forint, az igénylőlapot nemcsak a Humán Irodánál, hanem a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, illetve Érd honlapján, a természetbeni támogatásoknál is megtalálják.

A támogatás a fűtési időszak végéig igényelhető, ebben a szezonban már több mint százötvenen részesültek is ebben a segítségben – tudtuk meg a Humán Irodától.

Sok olyan érdi lakos van, akinek jövedelme meghaladja a fenti összege(ke)t, mégis nagyon nehéz anyagi helyzetben él – ahogy az elmúlt években, úgy az idén is számíthatnak segítségre a polgárőrségtől. A szervezet tagjai is szállítanak, illetve hasogatnak fel fát a rászorulóknak.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email