22_03_29_erdmost_nincskep

Hintáról álmodik a Fészek

22_03_29_erdmost_nincskep

Hintáról álmodik a Fészek

A Fészek Gyermekvédő Egyesületre is voksolhatunk a BioTech karitatív kampányában, ami a XV. Ultrabalaton rendezvényhez kapcsolódik. A Fészek Gyermekvédő Egyesület az érdi átmeneti gyermekotthon udvarára szeretne egy hintát vásárolni, erre költené a nyereményt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nyitrai Hell Szilvia, az egyesület titkára a Bundáskenyérben beszélt arról, hogy van már egy fahintájuk, de az elkorhadt, balesetveszélyes, és muszáj lenne lecserélniük. 

„A cél, hogy idén őszre vagy jövő tavaszra egy új hintánk legyen. Bár sok futós rendezvényen részt veszünk, sőt, mi is szervezünk minden évben jótékonysági futást, az Ultrabalatonon most nem tudunk indulni. Ez ugyanis körülbelül fél éves felkészülést igényelt volna, amire – miután az intézmény több dolgozója is súlyosan megbetegedett a Covid harmadik hulláma idején – nem volt módunk. Idén tehát nem a futáson, hanem a szavazáson van a hangsúly: nekünk nagy segítség, ha az első háromban benne leszünk” – zárta szavait.

A BioTechUSA Ultrabalaton Charity jótékonysági akció keretein belül futással egybekötve gyűjtenek pénzt a közösség által javasolt karitatív célokra: arra buzdítjuk az Ultrabalatonon résztvevőket, hogy az október 1-3. között megrendezésre kerülő versenyen ne kérjék vissza az időmérő chip letéti díját, illetve adományozzanak tetszőleges összeget. A befolyt pénzt a BioTechUSA kiegészíti, és az Ultrabatonnal együtt felajánlja a nyerteseknek.

És hogy kik lehetnek a nyertesek? A szerencsés három civil szervezetet a közönség választja ki, a tíz lehetséges jelölt közül (ezeket a szervezők ajánlás alapján választották ki). Szeptember 13-tól 26-ig lehet szavazni, napi egy alkalommal, és az első három, legtöbb szavazatot elért civil szervezet között osztják el a kampány során összegyűjtött összeget.

egy másik érdi egyesületre is voksolhatunk, mint az Életfa Csoport Egyesület elnökétől, Ömböli Ágnestől megtudtuk, ha ők nyernék el a támogatást, a nemrég indult, hiánypótló fejlesztő napközijükbe vásárolnának eszközöket. 

– Napközinkben már öt súlyosan,halmozottan sérült gyermek gondozása, fejlesztése valósul meg délelőttönként. Emellett számos más sajátos nevelési igényű gyermeknek, a szüleiknek és testvéreiknek biztosítunk élményprogramokat. Vízi- kutya- és zeneterápiát, tudományos ismeretkört szervezünk. Támogatóink jóvoltából a kutya- és a zeneterápiát ingyen tudjuk biztosítani decemberig, a vízi terápiát pedig októbertől közel egy éven keresztül fogjuk térítésmentesen nyújtani az ezt igénybevevő családjainknak. Ha most nyerünk, és az eszközök megvétele után marad még rá forrás, további kedvezményeket tudnánk adni a szülőknek, akiknek ez a támogatás nagyon fontos – tette hozzá Ági.

A szavazás fél percet vesz igénybe, és mindössze egy e-mailcím kell hozzá. Voksolni itt lehet.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email