22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – 11.21-22.

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – 11.21-22.

Hazai pályán játszik az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata, ahogy a Kárpáti Farkasok öt jégkorongegyüttese is. A kosárlabdázók a Közgázzal csapnak össze, míg a tollaslabdázók Dunakeszin ragadnak ütőt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, az ÉRD női kézilabdacsapatánál a heti kötelező PCR-vizsgálatok során ismét két játékos tesztje lett pozitív, ezért a keret és a stáb harmadszor is tíznapos karanténba vonult, emiatt elhalasztották a november 22-re kiírt MTK elleni bajnokit.

A Delta RSE Érd is pályára lépett volna szombaton a Bolyaiban a női röplabda NB II Nyugat A-csoportjában, ám az aktuális ellenfélnél, a Széchenyi Győrnél koronavírus-fertőzöttet találtak, ezért elhalasztották a mérkőzést.

További, az egyesülettel és a sportággal kapcsolatos hír, hogy a Magyar Röplabda Szövetség döntése értelmében az U11-estől az U19-es korosztályig minden utánpótlás-versenyt és edzést is felfüggesztettek a járványhelyzet miatt 2021. január 15-ig. Emellett hamarosan ismét felmérik, hogy az NB II-ben hogyan viszonyulnak a bajnoki folytatáshoz a klubok, így az sem kizárt, hogy hamarosan ezt a pontvadászatot is felfüggeszti az MRSZ.

November 20. és 22. között az ÉRD Aréna adott volna otthont a Magyar Darts Szövetség szezonzáró hétvégéjének, ahol három nap alatt öt versenyre került volna sor, de a járványhelyzet miatt nem tartják meg az eseményt.

LABDARÚGÁS

Az egyhónapos kihagyás után komoly meccsdömpingbe kezdett bele az Érdi VSE, amely november 22-én, 13 órától a BKV Előre ellen harmadik meccsét vívja egy hét alatt az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában. Részletes beharangozó ide kattintva!

A mérkőzést az Érdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítjük!

NB III, Nyugati csoport, 19. forduló
11.22., 13.00:
Érdi VSE–BKV Előre

KOSÁRLABDA

Továbbra sincs könnyű helyzetben a VMG DSE férfi kosárlabdacsapata. Az NB II Közép B-csoportjában szereplő együttes szeptember közepe óta nem tud edzeni, a keret csak mérkőzésekre áll össze. Ebből kifolyólag nem lesz könnyű dolga Valaczkay Gábor 1–3-as győzelmi mérleggel álló csapatának, amely november 22-én, 17.45-től a 2–3-mal tizedik helyen álló Közgáz SC és DSK/A vendégeként lép pályára a bajnokság hatodik körében.

Férfi kosárlabda NB II, Közép B-csoport, 6. forduló
11.22., 17.45:
Közgáz SC és DSK/A–VMG DSE

JÉGKORONG

Csak hazai! Öt különböző csapat összesen tizenegy mérkőzést játszik az előttünk álló hétvégén a Kárpáti Farkasoktól. Mindegyik együttesben közös, hogy egyaránt az Érdi Jégcsarnokban vívják meg soron következő mérkőzéseiket, miután az U10-eseknek szombaton tartanak tornát, majd vasárnap az U12-esek mindhárom együttese jégre lép.

U12, Kék bajnokság
11.22., 11.45:
Kárpáti Farkasok–Vasas SC
U12, Sárga bajnokság,
11.22., 09.15:
Kárpáti Farkasok Fehér–Vasas SC B1
U12, Piros bajnokság
11.22., 14.15:
Kárpáti Farkasok Piros–Dunaújvárosi Acélbikák
U10, Piros bajnokság, 11.21.
12.15:
Kárpáti Farkasok 1–DVTK; Kárpáti Farkasok 2–Gödöllői Muskétások
12.42: Kárpáti Farkasok 1–Kárpáti Farkasok 2; DVTK–Gödöllői Muskétások
13.24: Kárpáti Farkasok 2–DVTK; Gödöllői Muskétások–Kárpáti Farkasok 1
13.51: DVTK–Kárpáti Farkasok 1; Gödöllői Muskétások–Kárpáti Farkasok 2

TOLLASLABDA

A VS Dunakeszi által szervezett Magyarság Kupán ragadnak ütőt az Érdi VSE tollaslabdázói. A felnőtteknek szóló A- és C-kategóriájú viadalon az egyesület két-két női és férfi versenyzője lesz érdekelt.

Tollaslabda, VS Dunakeszi Magyarság Kupa
A-kategória
férfi egyéni:
Kis-Kasza Miklós, Orbán Gábor
női egyéni: Kőrösi Ágnes
női páros: Kőrösi Ágnes–Gonda Daniella
vegyespáros: Kőrösi Ágnes–Kis-Kasza Miklós
C-kategória
férfi egyéni:
Orbán Gábor
női egyéni: Bugyenszki Adrienn
vegyespáros: Bugyenszki Adrienn–Orbán Gábor

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email