22_03_29_erdmost_nincskep

A héten is lesz Yours Truly!

22_03_29_erdmost_nincskep

A héten is lesz Yours Truly!

Február 28-án ismét lelkesen gyűjthetik a métereket az érdi futók a Yours Truly közösségi futáson, melyet január után idén másodszor tartanak meg. A szervezők azt kérik, mindenki egyénileg teljesítse az általa kitűzött távolságot és kerüljék a csoportos futást.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A finn kezdeményezésű Yours Truly futás lényege, hogy minden település futói gyűjtik a métereket, melyet összegezve a városok és országok között egy rangsor alakul ki. Ebben a rangsorban Érd januárban kiválóan teljesített, hiszen 47-en 899 313 méter futottak, azaz átlagosan 19 kilométert tettek meg – ezzel Esztergom mögött másodikak lettek az érdiek.

Azonban a járványhelyzet miatt idén megváltozott szabályok mellett róhatják a kilométereket a futók, hiszen ezúttal mindenkinek egyedül vagy maximum egy társsal kell megtennie az általa kitűzött célt.

Mint Muk András korábban az Érd FM 101.3-nak elmondta, úgy véli, a csoportos futás hiányában kevesebben választják az 50 kilométeres útvonalat, ám a féltávot, a 25 kilométert januárban például nyolcan teljesítették, de heten 50 és 25 kilométer között futottak.

Muk András az ÉrdMost.hu-t arról tájékoztatta, a február 28-i Yours Trulyt a zárt csoport, a BSI futónagykövet-Érd tagjainak szóló eseményeként hirdetik meg.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email