22_03_29_erdmost_nincskep

Három autó ütközött Felső-Parkvárosban

22_03_29_erdmost_nincskep

Három autó ütközött Felső-Parkvárosban

Három személyautó ütközött egymással Érden a Fuvaros és Burkoló utca kereszteződésében. Az egyik autóba egy ember beszorult, őt az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágóval kiszabadították, majd biztosították a helyszínt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az ÉrdMédiaCentrumnak elmondta, hétfőn délelőtt érkezett jelzés, hogy Érden a Fuvaros és Burkoló utcák kereszteződésében három autó ütközött. Az eset következtében a középső autóba egy ember beszorult, őt a helyszínre kiérkező érdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd áramtalanították és biztosították a helyszínt.

Csámpai Attila beszámolt arról is, hogy vasárnap Budaörsre, a Mező utcába riasztották a tűzoltókat, ahol egy parkolóban kigyulladt egy gépkocsi. A budaörsi önkéntes és törökbálinti hivatásos tűzoltók a helyszínre érkezésekor az autó már teljes terjedelmében égett és egy kapcsolószekrényt és egy kerítést veszélyeztetett. A tűzoltók pár percen belül több vízsugárral eloltották a lángokat, visszahűtötték a fém alkatrészeket, megakadályozva ezzel a tűz továbbterjedését.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email