22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: vendégként nyert otthon a 5 Stars

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: vendégként nyert otthon a 5 Stars

Fordulatos mérkőzést nyert meg 3–1-ről felállva az ÉRD Aréna zárt kapui mögött a 5 Stars Érdi VSE, amely a futsal NB II Nyugati csoportjának 21. fordulójában a pályaválasztó Budapesti Atlétikai Klubot múlta felül 5–3-ra. A 5 Stars január 11 után nyert újra a Velencei úti sportcsarnokban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Alsóházi rangadót rendeztek a futsal NB II Nyugati csoportjának 21. fordulójában, ahol a Budapesti Atlétikai Klub (BAK) pályaválasztása mellett lépett pályára az ÉRD Aréna zárt kapui mögött a 5 Stars Érdi VSE.

A felek a bajnokság korábbi szakaszában, a tizedik fordulóban is Érden csaptak össze, amikor a fővárosiak fordulatos találkozót nyertek 4–3-ra.

Ezúttal viszont két nem túl jó formában lévő együttes mérte össze tudását, hiszen a BAK legutóbbi négy, a 5 Stars legutóbbi öt meccsét nem tudta megnyerni. Sőt, Varga Lászlóék az ÉRD Arénában január 11. óta nyeretlenek voltak.

Ennek ellenére a viszonylag mély kerettel kiálló érdiek a 6. percben Bognár Bence révén előnybe kerültek, de nem örülhettek sokáig, hiszen a BAK rögtön egyenlített. Sőt, a második félidőben fordított, majd 3–1-re is meglépett.

De az utolsó bő tíz perc tartogatott még fordulatokat, hiszen Kertész Bence előbb közelebb hozta az érdieket, majd Haála Kada Iván egyenlített, Pintér Olivér gólja pedig már érdi előnyt jelentett a 35. percben (3–4).

A hajrában pedig a BAK nem tudott egyenlíteni, sőt, az utolsó percben Haála Kada Iván második góljával állította be az 5–3-as 5 Stars sikert.

A 5 Stars március 5-én a BEAC Sportcsarnokban játszik a Hidegkúti SC vendégeként folytatja szereplését, majd március 8-án már az ÉRD Arénában is összecsapnak a felek.

Férfi futsal NB II, Nyugati csoport, 21. forduló
BAK–5 Stars Érdi VSE 3–5 (1–1)
Gól: Köntés (7. perc), Németh G. B. (25. p.), Balán (26. p.), ill. Bognár B. (6. p.), Kertész B. (28. p.), Haála Kada (33., 39. p.), Pintér O. (35. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email