22_03_29_erdmost_nincskep

Forgalmirend-változás a Nagytétényi úton is

22_03_29_erdmost_nincskep

Forgalmirend-változás a Nagytétényi úton is

A Kelenföld - Százhalombatta vasúti vonalszakasz korszerűsítésének részeként a XXII. kerületi Nagytétényi út lezárása 2019.07.18. 19:00 órakor feloldásra kerül. Ezt követően 2019.07.19-én 12:00-tól a Nagytétényi úti átjárót véglegesen lezárják.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A következő munkák (szintbeni átjáró bontás és közútbontás, forgalomtechnika kiépítése) megvalósításához a Nagytétényi úti átjáró (Rózsakerti sorompó) végleges lezárása szükséges.

A munkák megvalósítása tervezetten a következő ütemezés szerint történik:

2019.07.19. 12:00-től Nagytétényi úti átjáró (Rózsakerti sorompó) véglegesen lezárásra kerül. Az átkelés a Dózsa György úti szintbeni átjárón és a Növény utcai aluljárón keresztül lehetséges, mind a közúti mind a kerékpáros és gyalogos forgalom számára.

A gyalogos és kerékpáros forgalom átvezetése a fenti útvonalakon folyamatosan biztosított lesz. A közúti közlekedés számára a lezárás ideje alatt a javasolt és kitáblázott kerülőút az alábbi linken érhető el.

A lezárás ideje alatt türelmüket és megértésüket köszönjük.

A Kelenföld – Százhalombatta vonalszakasz vasúti pálya és kapcsolódó létesítmények korszerűsítése beruházás részeként 20,5 km hosszan a vasúti pálya teljes átépítése, korszerűsítése történik. A pálya nagyrészt 120 km/h pályasebességgel lesz járható 225 kN tengelyterhelés mellett. Az állomásokon és megállóhelyeken 55 cm magas peronok, peronaluljárók, rámpák, liftek, perontetők épülnek korszerű térvilágítás rendszerrel. A felsővezeték-rendszer teljes hosszban átépül.

A beruházás az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából, a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásban valósul meg uniós és hazai forrás felhasználásával.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email