22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: meglepetéssel venne revánsot az Érdi VSE Lipóton

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: meglepetéssel venne revánsot az Érdi VSE Lipóton

Április 18-án, 17 órától a tabella 5. helyén álló Lipót Pékség SE vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 30. fordulójában a tabellán 7. Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bár a Ménfőcsanakot otthon, a Pápát pedig idegenben győzte le, a hétközi, THSE elleni hazai találkozón meglepetésre 3–1-es vereséget szenvedett az Érdi VSE, amely ezzel nem tudott zárkózni az előtte álló csapatokra.

A 30. fordulóban sem lesz könnyű dolga Limperger Zsolt együttesének, hiszen ahhoz a Lipóthoz látogat, amely 3. helyen vonult téli pihenőre és elvesztette a 20 bajnokin 21-szer eredményes gólvágóját, a Csákvárra igazoló Szabó Lukast.

A Győr-Moson-Sopron megyeiek eddigi 8 tavaszi mérkőzésükön 3-szor nyertek, 2 döntetlen és ugyancsak 3 vereség mellett. Varga Péter együttese legyőzte a Tatabányát és a Nagyatádot, illetve legutóbb a BKV otthonában nyert 4–1-re. Ezek mellett a Sopronnal és a Balatonfüreddel döntetlent játszott, míg a listavezető III. kerülettől, a VLS Veszprémtől és a bombaformában lévő PAFC II-től vereséget szenvedett.

Ősszel, a bajnokság 11. fordulójában az Érdi VSE épp a Lipót elleni hazai 3 – 2-es vereséggel vesztette el veretlenségét. Az akkor meglepetésnek tűnő eredményt most az Érdi VSE okozná. Jó hír ugyanis, hogy a THSE elleni mérkőzéshez képest az akkor ötödik sárga lapja miatt eltiltását töltő Csiszár Zoltán, illetve a korábban négy mérkőzésre eltiltott Popov Patrik is visszatérhet.

„Szeretnénk azt a jó focit nyújtani, amit az elmúlt hetekben többször is mutattok, ezért mindent megteszünk, hogy elhozzuk a három pontot Lipótról”

– summázta várakozásait Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az április 18-án, 17 órakor kezdődő Lipót Pékség SE–Érdi VSE mérkőzést Héra Csanád vezeti, segítői Molnár István és Imrő János lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 30. forduló
04.18., 17.00:
Lipót Pékség SE–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email