22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hatpontos mérkőzésen javíthat az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hatpontos mérkőzésen javíthat az Érdi VSE

Október 10-én, 15 órától a Tatabányai SC-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen az NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójában az Érdi VSE. A házigazdák 4–2–4-es, a vendégek 3–5–2-es mérleggel, egyaránt 14 pontot gyűjtöttek eddig a 2021/22-es szezonban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bár több játékosára továbbra sem számíthat sérülés miatt Limperger Zsolt, az Érdi VSE az elmúlt hetek viszontagságai után úgy tűnik, kezd kiegyenesedni, hiszen legutóbb, a Pápai Perutz ellen már Szabó Richárd és Kollega Krisztián is visszatérhetett, igaz, eltiltás miatt Csiszár Zoltánra, illetve kisebb sérülés miatt Molnár Dánielre sem számíthatott a vezetőedző.

Az érdieknek nem lesz könnyű dolguk, hiszen az aktuális ellenfél, a Tatabánya masszív csapat. Bár a nyitókörben meglepő 4–1-es vereséget szenvedett hazai környezetben az ETO Akadémiától, emellett csak az éllovas BVSC-Zuglótól kapott ki.

Sopronban és a Mol Fehérvár FC II vendégeként, illetve honi környezetben a Pápával is gól nélküli döntetlent játszott, otthon a Komárommal, idegenben a Kaposvárral pedig 1–1-et, ezek mellett Balatonfüreden (1–2) és Nagykanizsán (0–2) győzött, illetve otthon ütötte ki a sereghajtó Andráshidát (5–0). Az eredményekből is látszik, a Tatabánya kevés gólt kapott (9), de viszonylag keveset is lőtt (12), hiszen utóbbiból ötöt is a zalaiak ellen szerzett.

Bekő Balázs együttese 14 megszerzett pontjával négyes holtversenyben áll a tabella tizedik helyén, míg az érdiek ugyancsak 14 egységgel állnak a hetedik helyen több győzelmüknek köszönhetően.

Az előző szezonban az érdiek hazai környezetben 2–0-ra győzték le a Komárom-Esztergom megyeieket, míg idegenben 1–1-re végeztek.

„Ahogy szoktam mondani: ebben az osztályban senkinek sincs könnyű meccse, sem az ellenfelünknek, sem nekünk. Egy-két gól szokott dönteni, azt a játékot kell játszanunk kilencven percen keresztül, mint Pápán az első, vagy Győrben a második félidőben, de nem férnek bele a félidős kihagyások. Az elejétől a végéig támadófocit próbálunk játszani a biztonságos védekezésre alapozva, de ahhoz, hogy nyerjünk, támadnunk kell, ebből kell építkeznünk”

– fogalmazta meg várakozásait Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az október 10-én, 15 órakor kezdődő Érdi VSE–Tatabányai SC mérkőzést Kakuk Szabolcs vezeti, segítői Juhász László és Bereczki Bence lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 11. forduló
10.10., 15.00:
Érdi VSE–Tatabányai SC

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email