22_03_29_erdmost_nincskep

Fertőtlenítenek és sűrítenek

22_03_29_erdmost_nincskep

Fertőtlenítenek és sűrítenek

November 10-től ismét naponta fertőtlenítik a MÁV járműparkját. Az elővárosi és a nemzetközi vonatokon ez már szeptemberben életbe lépett, keddtől pedig országosan is visszaállt a napi gyakoriságú fertőtlenítés. A megyei jogú városokban a buszokat csúcsidőben sűrítették, Érden ez két járatot érint.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A MÁV-START a jelenleg forgalomban lévő több mint 1200 járművén – a személy- és motorkocsikon, valamint a motorvonatokon is – mától nem csak a budapesti elővárosban, hanem országosan végeznek naponta fertőtlenítő padlófelmosást és felületpermetezést. Ez baktérium-, vírus- és gombaellenes fertőtlenítést jelent, amely után minden kórokozó elpusztul a járműveken.  

A vasúttársaság hetente végez fertőtlenítő takarítást az ország valamennyi utasforgalmi és közös üzemi helyiségében: mintegy 1.500 épület 42.000 helyiségében, azok vízszintes és függőleges burkolatain, felszerelési, berendezési tárgyain.

A Volánbusz naponta fokozottan takarítja az autóbusz-állomásokat és a buszokat, vírusölő szerrel mossa le a kapaszkodókat, fertőtlenítőszerrel a padlót. A busztársaságnál országszerte 58 ózongenerátor is gondoskodik a mintegy 6500 darabos járműállomány fertőtlenítéséről.

A november 3-án kiadott kormányrendeletben foglalt előírás szerint november 9-től a Volánbusz 16 megyei jogú városban sűrítette helyi járatait munkanapokon, a reggeli és délutáni csúcsidőszakban.  Érden a 744-es és 746-os jelzésű autóbuszok a munkanapi csúcsidőszakban gyakrabban indulnak.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email