22_03_29_erdmost_nincskep

Facsemetéket osztott az érdi Fidelitas

22_03_29_erdmost_nincskep

Facsemetéket osztott az érdi Fidelitas

Száz facsemetét osztott szét az érdi Fidelitas pénteken délután. A helyszínre érkezők cseresznye, meggy és körte közül választhattak. A szervezők cserébe egyetlen képet kérnek, hogy lássák, jó helyre került a facsemete. Az akciót dr. Aradszki András országgyűlési képviselő is támogatta.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Gasparik Gábor, az érdi Fidelitas alelnöke elmondta, hogy korábban rendszeresen volt a városban facsemete osztás, amelynek keretin belül ingyenes juthattak gyümölcsfához az érdiek. Szerették volna folytatni ezt a hagyományt, így bárki, aki megjelent a meghirdetett időpontba a helyszínen, mindenféle előzetes regisztráció nélkül facsemetéhez juthatott. „Száz darab facsemetét osztottunk szét. Volt köztük újfehértói megy, cigánymeggy, bosco körte és carmen cseresznye. Az újdonsült tulajdonosoktól annyit kértünk, hogy küldjenek egy képet az ültetésről, hogy lássuk, hogy helyre került a fa, hogy ne történjen meg az, hogy valaki elviszi, de valamiért mégsem ülteti el.  Szeretnénk látni, hogy valóban cseperedni fognak a fák, melyeket kiosztottunk.”

A kiosztott facsemeték egytől-egyig érdiek, az érdi Elvira Majorból származnak, az akciót pedig dr. Aradszki András országgyűlési képviselő is támogatta. A szervezők mindenképpen szeretnék meghonosítani az eseményt és jövőben is osztatnának gyümölcsfákat.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email