22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi vállalkozók a „jobbnál is jobbak” között

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi vállalkozók a „jobbnál is jobbak” között

Három érdi vállalkozót tüntetett ki a a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége példaértékű, magas színvonalú tevékenységéért. Szalai György, az érdi Gyurivill Kft. ügyvezetője Regionális Év Vállalkozója kitüntetést vehetett át, German József, a Di-Fer Kft. és Mátyus László, a Pánczél Kft. ügyvezetője pedig az Év Vállalkozója Díjat vehette át.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A VOSZ évről évre díjazza azokat a vállalkozókat, akik, ahogy mondják: „a jobbnál is jobbak”, hogy felhívják a szélesebb nyilvánosság figyelmét munkájukra és segítsék további működésüket.

A november 30-án a RAM Colosseumban megtartott regionális gálán Marjay Gyula a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezetének elnöke hangsúlyozta, hogy meg kell köszönni minden évben azoknak, akik a jobbnál is jobbat alkottak, a sikeres embereket díjazni kell. Az elnök Széchenyi Istvánt idézve hozzátette: – Tőlünk függ minden, csak akarjuk.

Szalai György, a Gyurivill Kft. ügyvezetője a Regionális Év Vállalkozója kitüntetés átvételét követően elmondta: – Nem csak nekem kellene itt állnom, mert ez egy családi vállalkozás. Nagyon büszke vagyok a családomra. Egy baráhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg mondta még húsz évvel ezelőtt, hogy az én tőkém a családom, és most bebizonyosodott, hogy a mai napig a legnagyobb tőkét ők jelentik. Apámmal kezdtük huszonnyolc éve ezt a vállalkozást, ő volt a villanyszerelő mester, én pedig a vállalkozás kereskedelmi részét tudtam vinni, és szép lassan a feleségem, az anyám, az öcsém, de még az apósom is elkezdett nálunk dolgozni. A díjazott hozzátette azt is, hogy nagyon sokat köszönhet Érdnek. Itt kapták meg ugyanis az újrakezdési hitelt, ami 400 ezer forint volt, és ebből tudták elindítani a vállalkozást annak idején.

December 7-én aztán, a Vállalkozók Napján hatvannégyen vehették át a VOSZ elismerését, az Év Vállalkozója Díjat a Művészetek Palotájában, köztük German Jószef, a Di-Fer Kft., illetve Mátyus László, a Pánczél Kft. ügyvezetője. Az ünnepségen jelen volt Varga Mihály pénzügyminiszter is.

A Di-Fer Kft. a legtöbb érdi autós számára ismerős lehet, hiszen autókereskedése és szervize huszonkét éve működik az Érd határában levő telephelyén. A kft-ből azóta Di-Fer csoport lett, és jelen vannak Dunaújvárosban, Bukarestben, Erdélyben is. German József az ügyvezetői posztot éppen most adja át a vőjének, hogy ő vigye tovább a vállalkozást, de azt mondja, nagyon jólesik neki az elismerés. – A dicséretből sohasem lehet elég. Én magam is azt tanultam, és ezt taníhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg a vezető társaimnak is, hogy naponta legalább három-négy dicséretben kell részesíteni a beosztottakat. Minden embernek szüksége van a dicséretre, legyen az gyerek vagy felnőtt. Nekem még most, hatvan évesen is jólesik ez a dicséret, amit a díj jelent – mondta el a leköszönő ügyvezető.

Mátyus László, a Pánczél Kft. immár nyugdíjba vonult ügyvezetője azt nyilatkozta, nem a díjért dolgoznak, hanem azért, hogy maguk és negyven munkatársuk is meg tudjon élni, ugyanakkor természetesen a Pánczél Kft. irodájának falára is fel fog kerülni a díjjal járó oklevél. Ahogy elmagyarázta, a vállalkozás mindennel foglalkozik, ami fém: lézervágás, CNC gépekkel történő fémmegmunkálás a fő profiljuk, és szolgáltató cégként sokszor dolgoznak egy német és több magyar cég megrendelésére is.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email