22_03_29_erdmost_nincskep

Érdemes tájékozódni indulás előtt

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdemes tájékozódni indulás előtt

A járvány miatt érdemes indulás előtt ellenőrizni, hogy rendel-e az adott orvos, akihez mennénk a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben, mert most, járványhelyzetben, a megbetegedések miatt ez egyik pillanatról a másikra változhat - közölte Bárány Zsolt főigazgató az intézet közösségi oldalán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Korrekt tájékoztatásunk érdekében évek óta működik gyakorlatunk, mely szerint honlapunkon szombati napokon frissítjük a KÖVETKEZŐ hétre érvényes rendelési tábláinkat. Azokban pirossal jelöljük, ha az adott rendelés elmarad, sárgával, ha a szokásostól eltérő a rendelés.

Békeidőben elegendő volt, ha valaki megnézte a rendelési táblát mondjuk hétfőn reggel, realizálta, hogy XY doktor az adott rendelésen mondjuk szerda délelőtt valóban rendel. Aznap reggel felkerekedett és eljött a rendelésre.

A járvány miatt kérem, hogy jelen helyzetben a Romicsba indulás előtt – ha van rá lehetőségük – mindenképpen vessenek egy pillantást honlapunkon az adott rendelésre, hiszen a helyzet adott esetben egyik pillanatról a másikra változhat. Sajnos megbetegedés miatt egyre több rendelésünk fog elmaradni, amit mi haladéktalanul jelzünk a honlapon.

Alapelvként : orvos akadályoztatása esetén a rendelés bizonyosan elmarad. Szakdolgozó megbetegedése esetén – még ha kompromisszumok árán is, lásd november 11-i, nőgyógyászatról szóló bejegyzés – igyekszünk a rendelést nem lemondani” – írja a főigazgató a Romics közösségi oldalán.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email