22_03_29_erdmost_nincskep

ÉNFeszt – Az éjjel soha nem érhet véget

22_03_29_erdmost_nincskep

ÉNFeszt – Az éjjel soha nem érhet véget

Aki trance-re és house-ra akar őrjöngeni az ÉNFeszten, annak Náksi, Sterbinszky és igazi különlegességként utóbbi lánya, Mynea fogja majd a láb alá valót adni a dj pultban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Sterbinszky 1998 óta tartozik Magyarország DJ- élvonalába. Fiatalok ezrei nőttek fel szerzeményein és remixein, amiket olyan külföldi nagyágyúk is játszanak rendszeresen, mint Tiesto vagy Paul Oakenfold. Az aranylemezes dj-producer Gates of Mind c. dalával volt az első magyar előadó, aki dance műfajban Billboard Chart listára került. Az ÉNFeszten fellép lánya, Mynea is, akinek első dalán közösen munkálkodtak apa és gyermeke, és olyan énekessel dolgozhattak együtt, mint Johnny K. Palmer.  Sterbinszky apaként természetesen izgul lánya fellépése miatt, de úgy érzi, hogy Mynea kisgyermekkora óta sokat szívott magába ebből az atmoszférából, ami – ismerve édesapja karrierjét – valószínűleg így is van.

Ki gondolta volna 1989-ben, hogy egy akkor alakult magyar dance együttes party himnuszát fogják majd torkuk szakadtából üvölteni a magyar drukkerek az EB-n csaknem 3 évtizeddel később? Ez volt Az éjjel soha nem érhet véget a Soho Party-tól, amit Náksi Attila alapított Dömötör Sándorral és Betty Love-val. A Soho Party-s évek után Brunner Zsolttal alkotott közös formációt. A páros szerezte például 2002-től a Budapest Parádék himnuszát. Aztán Brunner felhagyott a zenéléssel, de Náksi immáron 3 évtizede töretlen energiával és lelkesedéssel veti be magát minden buliban a dj pultban. Minden bizonnyal így fog tenni az ÉNFeszten is, ahol a Budapest Parádé és a 2000-es évek bulikultúrájának kultikus himnuszai fognak majd felcsendülni egészen hajnalig az ő, Sterbinszky és Mynea értelmezésében.

(szeptember 7. 23:00, Főtér)

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email