22_03_29_erdmost_nincskep

Elütött egy embert a vonat Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Elütött egy embert a vonat Érden

Tárnok és Érd-alsó közötti átjáróban egy ismeretlen személyt gázolt a Székesfehérvárról Budapestre tartó Z30-as jelzésű vonat – közölte honlapján a MÁV.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A balesetkor a fény- és félsorompó jól működött, a helyszínelés végéig – várhatóan 15-16 óráig csak egy vágányon haladnak a vonatok, emiatt 20-30 perccel megnőhet a menetidő a Budapest–Székesfehérvár–Nagykanizsa, a Budapest–Székesfehérvár–Tapolca és a Budapest–Székesfehérvár–Veszprém–Szombathely vonalakon – tette hozzá a vasúttársaság.

A gázolásban érintett vonat utasait átszállítják a Bakony IC-re a Katasztrófavédelem segítségével.

„Gázolt egy menetrend szerint közlekedő vonat szerdán, a kora délutáni órákban Érden, a Bagoly utcai vasúti átjáróban. A helyszínre az érdi hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a szerelvényt, illetve segédkeztek a vonat 120 utasának elhagyni a vonatszerelvényt, valamint biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett vasúti pályaszakaszon állt a közlekedés, de természetesen a mentesítő járatról a szolgáltató gondoskodott” – közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email