22_03_29_erdmost_nincskep

Elindult a város koronavírusról szóló információs honlapja

22_03_29_erdmost_nincskep

Elindult a város koronavírusról szóló információs honlapja

Rengeteg hasznos információról, a zárva-, vagy éppen nyitvatartó intézményekről, a vírusról, a járványveszélyről és valamennyi egészségügyi, illetve általános tájékoztatóról értesülhetnek az érdiek arról a honlapról, amelyet az önkormányzat indított a koronavírus apropóján.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tetlák Örs alpolgármester az Érd Médiacentrumot arról tájékoztatta, hogy az oldalt folyamatosan frissítik és egészen a veszélyhelyzet végéig üzemeltetni fogják, hogy mindig naprakész, aktuális és valós információkat közölhessenek az érdiekkel. 

http://koronavirus.erd.hu/ website-on olyan információkat közölnek, mint például, hogy melyek azok az intézmények, amelyek nyitva vannak, hova fordulhatunk segítségért egészségügyi problémáinkkal,  hogyan intézhetjük hivatali és egyéb közszolgáltatási ügyeinket, de arról is tájékoztatást kapunk, hogy mi a teendő, ha valaki betegnek érzi magát. 

A honlapon megtalálhatóak azok az elérhetőségek is, amelyeken segítség kérhető, és amelyekre a veszélyhelyzet kapcsán felmerülő ügyekben válaszolnak a kérdésekre, panaszokra és javaslatokra. 

Az érdi tájékoztató honlap célja, hogy az itt élők megbízható, ellenőrzött információkat kapjanak az új koronavírussal és a védekezéssel kapcsolatban – húzta alá az alpolgármester. 

Hallgassa meg az Érd FM 101.3 interjúját Tetlák Örs alpolgármesterrel!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email