22_03_29_erdmost_nincskep

Darts: nyolc érdi indult a pécsi fordulón

22_03_29_erdmost_nincskep

Darts: nyolc érdi indult a pécsi fordulón

Az Érd-EL Sportegyesület nyolc dartsozója mérette meg magát a magyar bajnokság Pécsen rendezett nyolcadik fordulóján. A nőknél Veress Gréta ötödik helyig jutott, míg a férfiaknál a 140 fős mezőnyben Bezzeg Nándor, Lindmayer Zsolt és Tekauer Patrik 17. helyen végzett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd-EL SE-ből a hölgyeknél Veress Gréta, a férfiaknál Bezzeg Nándor, Gyulai László, Lindmayer Zsolt, Mike Balázs, Simon János, Tekauer Norbert és Tekauer Patrik indult.

A nőkné Veress Gréta Somodi Zita 6–5-ös legyőzésével jutott negyeddöntőbe, de itt kikapott a későbbi ezüstérmes Csombok Krisztinától és ötödikként zárt.

A férfiaknál Bezzeg Nándor, Lindmayer Zsolt és Tekauer Patrik is két győzelemmel jutott a legjobb 32 közé, de ott már mindhárman vereséget szenvedtek és 17. helyen végeztek. Igaz, Lindmayer például hazánk első profi dartsozójától, Székely Páltól szenvedett vereséggel búcsúzott.

Gyulai László, Mike Balázs, Simon János és Tekauer Norbert az első fordulóban szenvedett vereséget.

Az egyéni küzdelmek után a páros magyar bajnokságon három érdi kettős állt tábla elé, Gyulai László és Mike Balázs duója nem tudott továbbjutni csoportjából, Lindmayer Zsolt és Simon János bár közel állt a főágra jutáshoz, de harmadikként ők sem jutottak tovább. Ellenben Tekauer Norbert és Patrik, akik két 3–0-s siker mellett ugyanilyen arányú vereséget szenvedtek a későbbi elődöntős Kovács Patrik, Lakatos Gergely kettőstől. Az egyenes kieséses szakaszban pedig 6–3-as vereséget szenvedtek az Őri József, Balogh Dávid kettőstől, így a legjobb 32 között zártak.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email