22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball, softball: ígéretes hazai kezdés

22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball, softball: ígéretes hazai kezdés

Már múlt hét végén lejátszották az első mérkőzéseket a baseball- és softballbajnokságokban. Az érdi együttes viszont a mögöttünk hagyott hétvégén kezdte meg hazai szereplését – nem is rosszul.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Még hét közben, az U12-es korosztály indította a hazai meccsek sorát, ahol az Érd Indians nem bírt az Óbudai Ropogós Rakétákkal, melytől 11–6-os vereséget szenvedett.

Hétvégén viszont már az NB I-es férficsapat, az Érd Warriors és az élvonalbeli softballegyüttes, az Érd Wildcats is az ófalusi pályán mutathatta meg magát.

A férfiak a Szentendre Sleepwalkers ellen kezdtek, nem is rosszul, hiszen a nevükhöz hű szentendrei alvajárók kissé álmoskásan kezdtek. Már az első inningben tetemes előnyt szerzett a házigazda, amely végül kiütéses, 18–2-es győzelmet aratott.

A nőknél a Wildcats két mérkőzést is lejátszott a vasárnapi hőségben. A nyitány nem sikerült jól az érdieknek, hiszen a Budapest Red Wolvestól 15–5-re kikaptak, majd a fővárosiak az Óbuda-Jánossomorja közös csapatát is legyőzték. A játéknap harmadik meccsén az érdiek is megtették ugyanezt, hiszen már az első inningben jelentős vezetést szereztek, amely után még visszazárkózott a Jánossomorja, de a folytatásban csak egyértelműsítette fölényét a Wildcats, amely 21–9-re nyert.

A hazai találkozók mellett az U15-ös korosztályban érdekelt Érd Dodgers is lejátszotta első meccsét,  Pestszentlőrincen pedig könnyedén, 15–4-re győzte le a Budapest Red Wolvest.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email