22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball: megnyerték hazai tornájukat az indiánok

22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball: megnyerték hazai tornájukat az indiánok

Az Érdi Baseball és Softball Team három saját csapata mellett további tizenhárom együttes részvételével tartotta meg harmadik nemzetközi tornáját a Mecset utcai baseballpályán az U13-as és U16-os korosztályok számára.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A viadalon az U13-asoknál az Érd Dodgers és az Érd Indians mellett a lengyel Centaury Warszawa, a macedón Skopje Sluggers, a szerb Novi Sad (Újvidék), a szlovák Trnava Angels (Nagyszombat), illetve további két magyar csapat, a Debrecen Tigers és a Hatvan Hunters volt érdekelt.

A csoportkörben a Dodgers az újvidékiektől és a nagyszombatiaktól is 12–2-re kapott ki, majd a harmadik fordulóban a debreceniek is 9 – 7-re győztek. A hetedik helyért a hatvaniak következtek, akik pedig 10–7-re múlták felül az így nyolcadikként záró Dodgerst.

Ellenben az Indians kiválóan szerepelt, a lengyeleket 12–5-re, a macedónokat 20–1-re ütötték ki. A csoport harmadik találkozóján a Hatvan Hunters sem jelentett akadályt (10–3). A csoport megnyerése után a másik kvartettet megnyerő Trnava Angels következett, amely ellen végig kiélezett találkozón 1–0-ra nyert a házigazda és aranyérmes lett.

Az U16-osoknál az érdiek a Novi Sadtól elszenvedett 6–2-es vereséggel kezdtek, ezután viszont a Debrecen Tigerst 10–2-re, a Skopje Sluggerst 6–2-re győzték le. A bronzmeccsen azonban a Berlin Candy Bombersszel már nem bírtak, a 10–1-es vereséggel pedig negyedikek lettek.

A torna végeredménye
U13

1. Érd Indians, 2. Trnava Angels, 3. Debrecen Tigers, 4. Centaury Warszawa, 5. Novi Sad, 6. Skopje Sluggers, 7. Hatvan Hunters, 8. Érd Dodgers
U16
1. Budapest Reds, 2. Novi Sad, 3. Berlin Candy Bombers, 4. Érd, 5. Debrecen Tigers, 6. Centaury Warszawa, 7. Skopje Sluggers, 8. Szentendre Sleepwalkers

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email