22_03_29_erdmost_nincskep

„Az életünk a tét, és az életünk nem játék!”

22_03_29_erdmost_nincskep

„Az életünk a tét, és az életünk nem játék!”

A zárás idejére a tagóvodákat is ideértve a Kincsesből 43-an, a Szivárványból 83-an kértek ügyeletet gyermekeiknek, akiknek étkezése is biztosított, ahogy bölcsődei felügyelet is lesz. Csőzik László polgármester bejelentette, egyelőre a városliget és a játszóterek nyitva maradnak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csőzik László, Érd polgármestere közösségi oldalán számolt be róla, hogy a két érdi óvoda a Kincses és a Szivárvány vezetése felmérte, pontosan hányan kérnek ügyeletet gyermekeiknek. A Kincsesből 43-an, a Szivárványból 83-an kértek és kapnak ügyeletet, a gyermekeknek pedig az étkezés is biztosítva lesz, ahogy a bölcsődékben is biztosítanak ügyeletet.

A polgármester bejelentette, hogy a Városligetet és a játszótereket nem zárják be, ahogy a piacot sem, de előbbiek esetén még lehet változás, míg utóbbinál jövő héttől csak élelmiszer árulható.

Csőzik László emlékeztetett, hogy március 8-tól mindenhol kötelező a maszkviselés.

„Az életünk a tét, és az életünk nem játék! Egyedül az elmúlt héten 11 percenként halt meg egy honfitásunk koronavírusban. Érd jobban áll az országos átlagnál, de a járvány kezdete óta így is több mint ötven érdi szomszédunkat, barátunkat veszítettük el.  A járvány megfékezésére most csak két eszközünk van: a fokozott elővigyázatosság és a vakcina. Mindenkit arra biztatok, aki sorra kerül: vegyen részt az oltásban! Ne gondolkozzon, ne habozzon, és ne bizonytalanítson el másokat sem! Amint behívják, adassa be magának a vakcinát!”

– írja a polgármester, hozzátéve, tetteinkért felelősek vagyunk, így felelősek vagyunk Érdért és Magyarországért is.

„A felelős döntés most az, hogy beoltatjuk magunkat. Ezzel nemcsak a saját életünket és egészségünket óvjuk, hanem mindenkiét”

– zárja sorait a polgármester.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email