22_03_29_erdmost_nincskep

Átlátható, költséghatékony gazdálkodás a cél

22_03_29_erdmost_nincskep

Átlátható, költséghatékony gazdálkodás a cél

A 11. számú választókerület önkormányzati képviselője, a Vagyongazdálkodási Bizottság elnöke és több bizottság tagja. A Budapesti Gazdasági Főiskolán végzett vendéglátó és szálloda szakon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

2006-ban indult először az önkormányzati választásokon, ebben a ciklusban lett először képviselő. Csépán Istvánnal, a Szövetség Érdért frakció tagjával beszélgettünk.

„Születésemtől kezdve Érden élek, a szüleim a Botond utcába hoztak haza a kórházból. Azóta tizenegy lakcímem volt a városban, úgyhogy teljes biztonsággal állíthahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, ismerem a város összes baját.”

A választókerület, amelyet képvisel, egyben a lakóhelye is, hiszen találkozásunk helyszínétől, a Fügefa utcai játszótértől nem messze, a Platánfa utcában lakik. Szívén viseli az itt élők sorsát, és ezzel a választókerületben élők is tisztábban vannak, rengetegen fordulnak hozzá ügyes-bajos dolgaikkal.

A jelenlegi városvezetés a kampány előtt kereste meg őt, hogy legyen a csapat tagja és képviselje a választókerületben élők érdekeit.

„Szívesen tettem eleget a felkérésnek. Egyetlen kikötésem az volt, hogy egységként szereplejünk a választáson. Az előző alkalmakhoz képest ez a mostani választás egészen más volt, becsületesen elmondtuk a választókerületben élőknek, hogy mit is szeretnénk elérni a következő ciklusban. Nem az volt az üzenetünk, hogy az előző képviselő mit csinált rosszul vagy milyen ígéretét nem váltotta be, inkább az előttünk álló feladatokra koncentráltunk. Azt gondolom, nem a múltra kell elsősorban összpontosítani, hanem előre nézni. Az a célunk, hogy átlátható, költséghatékony gazdálkodással rendelkező önkormányzatot hozzunk létre. Ehhez kértük az itt élő polgárok támogatását, és meg is kaptuk.”

A sok feladat mellett marad idő arra is, hogy minden nap járjon egyet a saját körzetében, úgymond képviselői szemmel nézzen szét a közvetlen környezetében.

„Nem könnyű terep a 11-es, mert mindenhol mást tartanak fontosnak a lakosok, minden résznek megvannak a maga prioritásai. Az aszfaltozott utcák és járdák iránt a legnagyobb az igény, ez mondhatni az egész városra jellemző, ebben az ügyben keresnek a legtöbben. De a vízelvezetés  vagy a környezet szépítése is nagyon fontos kérdés. Sokan panaszkodnak a megnövekedett forgalomra, erre a változásra biztonsági szempontból is reagálnia kell az önkormányzatnak.

„Amióta megválasztottak, nem telik el nap úgy, hogy ne keresnének e-mailen vagy telefonon a legkülönfélébb problémákkal. A fűnyírástól a baleset-megelőzésen át szinte minden kérdéssel fordultak már hozzám. Ez utóbbival kapcsolatban a Törökbálinti út-Folyondár utca-Szövő utca kereszteződést említhetem, amelynek átalakítása közlekedésbiztonsági szempontból már régi vágya a lakosságnak. Úgy néz ki, ez végre megvalósulhat a közeljövőben, 2022 végére ígéri a NIF Zrt. a beruházás teljes lebonyolítását. Ezt követően lámpás kereszteződés segíti majd az autósok biztonságát.”

Képviselői feladatai mellett több dologgal is foglalkozik, bár ezekre október óta kevesebb időt tud szakítani. Diósdon egy ingatlaniroda vezetői feladatait látja el, a fővárosban pedig étteremet üzemeltet családi vállalkozásban.

„Az ingatlanirodával kapcsolatos munkámat úgy végzem, ahogy eddig is. Az étteremmel viszont nem tudok annyit foglalkozni, mint azelőtt. A párom ugyan nagyon sok terhet levesz a vállamról, de azért még mindig van olyan feladat, amit nekem kell megcsinálni. Bár kevesebb idő marad a pihenésre, nem bántam meg, hogy elindultam a választáson. A választópolgároktól érkező visszajelzések megerősítenek abban, hogy jól döntöttem.”

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email