22_03_29_erdmost_nincskep

Angyalkák jelentkezését várják

22_03_29_erdmost_nincskep

Angyalkák jelentkezését várják

Petrus Márta Érden élő író, coach és édesanya 2012-ben indította útjára a Jézuska Járatot. Orosháza, Szeged, Szigetszentmiklós és Üllő után tavaly először Érdre is eljutott az akció, ahol idén is várják azoknak az angyalkáknak a jelentkezését, akik valóra váltanák egy-egy gyerek álmát.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„A gyermeknek akkor van igazán boldog karácsonya, ha a csoda megvalósul. Amikor együtt van a család, a mézeskalács illata keveredik a karácsonyfáéval, nagypapa elmeséli a gyerekkori történeteit, és közben ott lapul a fa alatt a csomag, a meglepetés, az álom. Mégis ez nagyon sok gyermek életéből kimarad, főleg most, ebben a járványügyi helyzetben. Pedig minden gyermeknek jár a karácsony csodája. Ezért hoztuk létre a Jézuska Járatot” – vallja Márti.

Hogyan lehetünk agyalok?

A hátrányos helyzetű vagy gondozott gyerekek Jézuskának írt listáját a Szociális Gondozó Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálatának munkatársai gyűjtötték össze, amelyek aztán felkerültek a Jézuska járat oldalára. Itt várnak arra, hogy egy önkéntes (angyal) kiválassza azt a kívánságot a listáról, amit teljesíteni tud. Ehhez nem kell mást tennünk, csak regisztrálni, a vállalt ajándékot bejelölni, egy kapott e-mailben 15 percen belül megerősíteni a szándékunkat, és aztán eljuttatni az ajándékot (feltüntetve rajta a kívánságlistán kapott sorszámot) a Család- és Gyermekjóléti Központba (Rómer Flóris tér 1.) december 16-áig. A beérkezett ajándékokat a központ munkatársai fogják eljuttatni a gyerekekhez.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email