rendortoborzas2_220616

A rendőrség éjszakája

Minden vérbeli kriminéző tudja, hogy zajlik egy éjszaka a rendőrségen. Vagy legalábbis sejti. Az érdiek június 26-án élőben is bepillanthatnak a kapitányság életébe.

A rendőrség éjszakája elnevezéssel indít toborzóprogramot az Érdi Rendőrkapitányság: június 26-án este 9-től 27-én hajnali 1 óráig várják az érdeklődőket – gyerekeket, fiatalokat, felnőtteket és időseket – a Felső utca 4. szám alatt, az Érdi Rendőrkapitányság épületében.

“Szeretnénk bepillantást nyújtani abba, hogy működik éjszaka a rendőrség: bemutatjuk az épületet a pincétől a padlásig – a bűnjeltároló helyiségtől a relaxációs kertig -, a látogatók megismerkedhetnek az áldozatvédelem, a büntetésvégrehajtás és a helyszínelők munkájával, utóbbival nemcsak személyesen, hanem egy kisfilm segítségével is.  Éjfélkor a rendőrkapitánnyal is találkozhatnak a látogatók” – mondta tudósítónknak Szatmáriné Berczi Dolóresz százados, bűnmegelőzési főelőadó.

A toborzás mellett céljuk a vagyonvédelemét erősítő prevenció, az áldozattá válás elkerülése, és a rendőrség munkájának bemutatása.

Regisztrációra nincs szükség, minden érdeklődőt szeretettel – és egy kis frissítővel – várnak este kilenc és hajnali egy óra között.

További cikkeink

További cikkeink

Három személyautó ütközött össze az M0-ás autóút 48-as kilométerénél, az M3-as felé vezető oldalon,
Pieronymus Kosch grafikusművész alkotásaiból nyílik kiállítás június 24-én, 18 órakor az Érdi Galériában.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email