Programajánló
Előgyereknapi könyvbemutató: Lucskos Csumpi kalandjai

31693213_176779276314654_5717396478012424192_n

2018. május 25., 15:00–16:00
Parkvárosi Közösségi Ház
Gépész utca 14.

A gyermeknap előzeteseként május 25-én péntek délután Szeghy Karolina varázslatos történetei repítik majd a gyerekeket a mesék birodalmába. Kicsik és nagyok Kárász Eszter színésznő-énekesnő tolmácsolásában hallhatnak részleteket az írónő első művéből, a Lucskos Csumpi kalandjaiból, melynek tüneményes főszereplője éppen öt évvel ezelőtt kelt életre a könyv lapjain.

Az erdő sűrűjében – ott, ahol a fák árnyéka is alig látszik -, egy mocsár közepén él a gonosz erdei manó: Lucskos Csumpi. Sem nem szép, sem nem kedves ő – sőt, azt beszélik róla, olyan gonosz, hogy a szívét semmi és senki sem tudja meglágyítani. Úgy tartják, magán kívül senkit nem szeret!

Különleges kalandjai során hol tündérekkel találkozik, hol barátokat szerez, olykor bajba keveredik, néha pedig segítséget nyújt – így végül bizony kiderül, hogy Lucskos Csumpi nem is annyira gonosz erdei manó. Neki is vannak érzelmei, s bár alapvetően egy zsörtölődő, zsémbes, kicsit mulatságos figura, ennek ellenére igenis nagyon szerethető!

A programon való részvétel ingyenes, azonban a helyek korlátozott száma miatt regisztráció szükséges. Jelentkezni személyesen vagy a közösségi ház Facebook oldalán lehet az eredeti esemény oldalán hozzászólásban, névvel és pontos létszám megjelöléssel. Az “Ott leszek” gombbal való jelzés nem minősül regisztrációnak.

A közösségi ház részéről történő lájkolás (Tetszik) a regisztráció rögzítését jelenti.

 


kerdoiv_banner