MÉDIAAJÁNLAT 2018 – Érd Médiacentrum

erdtv

Az Érdi Városi Televízió és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. által működtetett, Érd Médiacentrum ernyő-márkanév alatt működő médiumok – ÉrdTV, ÉrdFM 101,3, ÉrdMost.hu – a város és a térség meghatározó hírszolgáltatói. Az ÉrdTV elsősorban az adáskörzetében élők számára nyújt aktuális információkat, erősíti az összetartozás érzését, ápolja a helyi kulturális hagyományokat, bemutatja a problémákat és eredményeket egyaránt.

Az ÉrdTV információs szolgáltatása a hiteles, pontos, közérthető hírek, helyi vonatkozású eseményekről szóló beszámolók, és kulturális információk terjesztésében valósul meg.
Az ÉrdTV-ben megjelenő, közszolgálati, kulturális és közösségi tartalmak értékvezéreltek és politikamentesek. A munkatársak minden műsorszámban eleget tesznek az elfogulatlan, kiegyensúlyozott és sokszínű tájékoztatás kötelezettségének.
Közösségi médiaszolgáltatóként fontosnak tartjuk, hogy a közösségtudat és a közösségi élmény kialakítása érdekében, kulturális teret állítson a vételkörzetben élő nézők számára.
Az ÉrdTV adását, a Magyar Telekom, valamint a DigiTV előfizetői Érden kívül Diósdon, Pusztazámoron, Sóskúton, Százhalombattán, Tárnokon és Törökbálinton is láthatják.
Az ÉrdTV elsősorban a 35-65 év közötti városi felnőtteknek, családoknak szól.
Képújságunkban óránként Képes Híreket is közreadunk az ÉrdMost.hu tartalmaiból.
Az ÉrdTV adása, a műsorközvetítők adatközlése szerint jelenleg több mint 21 ezer háztartásban fogható.

HIRDETÉSI ÁRAK – ÉRDTV

 I. KATEGÓRIA
Reklámspot (19 és 23 óra között) – 1 hét (3db spot/nap) 126.000.-Ft+ÁFA
1 hét (6db spot/nap) 189.000.-Ft+ÁFA
További kérések egyedi megállapodás alapján.
II. KATEGÓRIA
Reklámspot (8 és 12, valamint 15 és 18 óra között) – 1 hét (4db spot/nap) 84.000.-Ft+ÁFA
1 hét (8db spot/nap) 112.000.-Ft+ÁFA
További kérések egyedi megállapodás alapján.
III. KATEGÓRIA
Sugárzási idő 12 és 15, valamint 23 és 8 óra között. – 1 hét 10.000 Ft + Áfa
1 hónap 35. 000 Ft + Áfa
3 hónap 90.000 Ft + Áfa
6 hónap 160.000 Ft + Áfa
1 év 300.000 Ft + Áfa
A képújság árai 1 hirdetési oldalra vonatkoznak, mely az olvashatóság érdekében maximum 240 karaktert + maximum 3 képet tartalmaz.

erdtv

erdfm

Az ÉrdFM 101,3 rádió, amely természetesen online is hallgatható, több mint 30%-os vállalt közszolgálati tartalommal azt a célt tűzte ki, hogy a térség meghatározó rádiós hírszolgáltatójává váljon amellett, hogy a 25-45 év közötti korosztály elsődleges szórakoztató zenei adója legyen.

Napos oldal az Érd FM 101,3 reggeli műsora

Korán kelni és azonnal naprakésznek lenni a környezetünk történéseiből, mindezt mosolyogva – nem könnyű! Mégis napról napra, reggelről reggelre ez a dolgunk: felkelni, elkészülni, oviba-iskolába vinni a gyerekeket, munkába menni. Hogy melyik lábunkkal kelünk ki az ágyból – eldönti a napunkat. Persze csak, ha babonásak vagyunk. De tény: az, hogyan indul a reggelünk, vidáman vagy szomorúan, nem mindegy! Az Érd FM 101,3-on minden hétköznap reggel 6 és 10 óra között a Napos oldallal indulhat a reggel.

Zónázó, Az ÉrdFm 101,3 hírműsora

Friss, aktuális és helyi. Ez a három szó jellemzi leginkább az ÉrdFM 101,3 hétköznaponként reggel 6-kor, 8-kor, 10-kor és délben jelentkező, saját gyártású hírműsorát. A hétperces összeállítás Érd és térsége legfontosabb híreit foglalja magában. Témái között közérdekű, politikai, egészségügyi, oktatási és persze sporthírek egyaránt szerepelnek. A műsor célja, hogy hiteles tájékoztatást adjon a rádió vételkörzetében élőknek az őket érintő aktualitásokról. Persze a legjelentősebb országos hírek sem maradhatnak ki. A műsor a Médiamecenatúra támogatásával készül.

Hétvége, az ÉrdFm 101,3 közéleti magazinműsora reggel nyolctól délig

Mindarról, amiről helyben beszélnek. Arra is vannak tippjeink, hogy hová mehetnek a családdal, barátokkal a hétvégén. Mert ez az idő a családé, barátoké, rokonoké. Olyan eseményeket és életforma-modelleket mutatunk be, amelyek élményekben, szellemi kalandokban gazdagabbá, szokásainkat illetően egészségesebbé, szebbé tehetik az életet. Állandó vendégeink a magánemberek, akik nem férnek a bőrükbe, és önkéntes munkát vállalnak, összefognak közös céljaink érdekében, hogy a mi életünk is jobb legyen.

Az Érd FM 101.3 az Inspira Media Research 2017. évi kutatása szerint a leghallgatottabb rádió Érden, megelőzve olyan országos adókat, mint a Petőfi, a Sláger vagy a Music FM.

Vételkörzet

Érd 25 km-es körzetében (Érd, Diósd, Tárnok, Sóskút, Pusztazámor, Biatorbágy, Budaörs, Halásztelek, Csepel, Szigetszentmiklós, Budapest egyes részein) hallható 0-24 óráig. Online: www.erdmost.hu

erdfm_vetelkorzet_terkep

HIRDETÉSI ÁRAK – ÉRDFM 101.3

I. KATEGÓRIA
Hétköznap (vegyesen elhelyezett időpontokban) – 1 hét (3db spot/nap) – 15 elhangzás 70.000.-Ft+ÁFA
1 hét (6db spot/nap) – 30 elhangzás 120.000.-Ft+ÁFA
További kérések egyedi megállapodás alapján.
II. KATEGÓRIA
Hétköznap+hétvége (vegyesen elhelyezett időpontokban) – 1 hét (3db spot/nap) – 21 elhangzás 90.000.-Ft+ÁFA
1 hét (6db spot/nap) – 42 elhangzás 140.000.-Ft+ÁFA
További kérések egyedi megállapodás alapján.
REKLÁMSPOT GYÁRTÁSA
Profi reklámhangok, effektek, szignálok, soundtrack-ek – Egy reklámhanggal 7.000 Ft +ÁFA/alkalom
Két reklámhanggal 9.000 Ft +ÁFA/alkalom
További kérések egyedi megállapodás alapján.

erdfm

 

ErdMostOnline hírportálunk, az ÉrdMost.hu (www.erdmost.hu), mind arculatában, mind tartalmában színes, ergonomikus, izgalmas formában tájékoztatja az Érden és a régióban élőket, az őket érintő legfontosabb hírekről, információkról, közéleti eseményekről.Bőséges programajánlót közöl elsősorban Érd, valamint a környező települések kulturális eseményeiről, s külön rovatban (Városnapló) megjeleníti az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal közérdekű közleményeit is.
Az ÉrdMost.hu oldalon a hangsúly a híreken és hírjellegű tartalmakon van. Kiemelten kezeli a Városháza által szervezett eseményeket, a polgármesteri, országgyűlési képviselői tájékoztatókat, a közgyűlések híreit, a közgyűlési képviselők közléseit. Ezen túl külön anyagokként közli az ÉrdTV Híradójának híreit és tudósításait, valamint az ÉrdFM 101,3 hírműsorainak anyagait. A képes és hangos anyagok mellett azok tartalma szövegesen is megjelenik. Ezen kívül az ÉrdTV és az ÉrdFM 101,3 fontosabb műsorai teljes egészükben is felkerülnek az oldalra.
A város kulturális- és sportéletéről szóló tudósításaival az ÉrdMost.hu lényegében lefedi a városi és városkörnyéki kulturális eseményeket és sportmérkőzéseket, utóbbiak közül a televízió által leadottakat teljes hosszában is bemutatja.
Az ÉrdMost.hu számos magazinos jellegű, de nem bulvár tartalmat is közöl; főként életmóddal, környezetvédelemmel kapcsolatos anyagai döntő többségének is van érdi, vagy Érd környéki vonatkozása.
Az oldal látogatottsága növekvő tendenciát mutat. Kereszt promóciókkal – az ÉrdTV Híradójában, illetve az ÉrdFM 101,3 rádió hír- és magazinműsoraiban folyamatosan elhangzik az oldal neve –, illetve a közösségi média lehetőségeinek kihasználásával egyre ismertebbé válik.
Az ÉrdMost.hu a régió meghatározó médiuma, amelyre hivatkozik az országos sajtó, de cikkeiben, tudósításaiban tárgyalt témáit rendszeresen idézik érdi és környékbeli internetes fórumokon is.
Az ÉrdMost.hu mobileszközökre optimalizált, s ezáltal nyit a fiatalabb felhasználók felé is.
Az ÉrdMost.hu olvasottsága közel 30.000 egyedi felhasználó, több mint 100.000 oldalletöltés havonta.

HIRDETÉSI ÁRAK – ÉRDMOST.HU

cimlapi_kiemelt_banner

Címlapi, kiemelt banner

 • Maximális szélesség: 1100px
 • Maximális magasság: 380px
 • Formátum: jpg, gif, png, swf, html5
 • Felbontás: 72dpi

Listaár: 28.000 Ft + áfa/hét

A lap tetején, minden oldalon és a címoldalon is megjelenő, nagy méretű hirdetési hely.

cimlapi_banner

Címlapi banner

 • Maximális szélesség: 720px
 • Maximális magasság: 280px
 • Formátum: jpg, gif, png, swf, html5
 • Felbontás: 72dpi

Listaár: 23.000 Ft + áfa/hét

A logó melletti kiemelt helyen, a címoldalon és minden oldalon megjelenő hirdetési hely.

cimoldali_banner

Címoldali banner

 • Maximális szélesség: 1100px
 • Maximális magasság: 450px
 • Formátum: jpg, gif, png, swf, html5
 • Felbontás:72dpi

Listaár: 18.000 Ft + áfa/hét

Csak a címoldalon megjelenő, nagy méretű hirdetési hely.

oldal_banner

Oldal banner

 • Maximális szélesség: 330px
 • Maximális magasság: 800px
 • Formátum: jpg, gif, png, swf, html5
 • Felbontás: 72dpi

Listaár: 12.000 Ft + áfa/hét

A cikkoldalak oldalsávján megjelenő, függőleges irányban nyújtható hirdetési hely.

cikkoldali_banner

Cikkoldali banner

 • Maximális szélesség: 750px
 • Maximális magasság: 350px
 • Formátum: jpg, gif, png, swf, html5
 • Felbontás: 72dpi

Listaár: 12.000 Ft + áfa/hét

Egy-egy kiválasztott cikkoldalon megjelenő hirdetési hely.

szponzoralt_cikk_2
szponzoralt_cikk

PR CIKKEK

A cikk címe és leadje a címoldalon is megjelenik. Fényképek és videók beillesztése is lehetséges.

1000 karakter + 1 fotó
Leadva 20.000 Ft + áfa/hét
Megírva 25.000 Ft + áfa/hét

2000 karakter + 2 fotó
Leadva 25.000 Ft + áfa/hét
Megírva 30.000 Ft + áfa/hét


kerdoiv_banner