Ki a gyilkos?
2018
jan. 17

Ki a gyilkos?

Az ercsi Felvonási Tünetek Színházi Műhely vendégszerepelt Érden, az új Parkvárosi Közösségi Házban, Robert Thomas 8 nő című darabjával. A félamatőr társulat színház iránt érdeklődő, illetve szakmabeli emberekből áll, akik kivétel nélkül nők – nem csoda hát, ha olyan bűnügyi komédiával érkeztek Érdre, amiben csak hölgyek szerepelnek.

Tovább...
13 milliárd előadó-művészetre
2018
jan. 4

13 milliárd előadó-művészetre

12,8 milliárd forintos támogatás jut az önkormányzatok által fenntartott előadó-művészeti szervezeteknek, közölte a Kultúráért Felelős Államtitkárság szerdán az MTI-vel.

Tovább...
Köszöntsük az új évet színházban!
2017
dec. 29

Köszöntsük az új évet színházban!

Vígjátékokkal, zenés előadásokkal, különleges szilveszteri produkciókkal várják a fővárosi színházak az év utolsó napján a közönséget.

Tovább...
Indul a bakterház Érden is
2017
okt. 18

Indul a bakterház Érden is

Az Indul a bakterház igen közkedvelt film. Színpadi változatát Tímár Péter írta Rideg Sándor művéből. Alapcselekménye szinte ugyanaz, mint a filmben - hangsúlyozta az Érd TV-nek az előadás előtt Mikó István színművész, aki több mint kétszáz alkalommal állt már színpadra a Cseke Péter rendezte darabban. A Turay Ida Színház vendégjátékát a Szepes Gyula Művelődési Központban láthatta a közönség.

Tovább...
Szahara csillaga
2016
feb. 23

Szahara csillaga

A Szepes Gyula Művelődési Központ tavaszi programjának keretében mutatta be a Fregoli színház a Szahara csillaga című zenés vígjátékot az intézményben vasárnap. A darab többek között szerelemről, cselszövésről, pénzről és hatalomról szól.

Tovább...

kerdoiv_banner