Élet a műanyagok közt
2018
okt. 7

Élet a műanyagok közt

Tényleg olyan gáz a műanyag? Ezzel a provokatív kérdésfeltevéssel hirdették meg az Érdi Ökofilmklub szervezői az évad első programját, melyen a Földünk, a műanyag bolygó című osztrák-német dokumentumfilm levetítése után Merza Péter, a Humusz (Hulladék Munkaszövetség) alelnöke és oktatási programvezetője kalauzolt el bennünket a műanyagok világában, azaz helyesebben: műanyag világunkban.

Tovább...
Műanyag az ökofilmklubban
2018
szept. 26

Műanyag az ökofilmklubban

"Tényleg olyan gáz a műanyag?"- ezzel a provokatív kérdésfelvetéssel hirdették meg az új évad első ökofilmklubját a szervezők, amin a Földünk, a műanyag bolygó című filmet lehet megnézni a Parkvárosi Közösségi Házban szeptember 29-én, szombaton este 7 órától. A vetítés után pedig Merza Péterrel, a Hulladék Munkaszövetség környezetvédelmi mérnökével tudjuk megbeszélni, tényleg gáz-e a műanyag. Az ökofilmklub egyik szervezője, Uhri Bálint az Érd FM 101.3-nak árult el részleteket a programról.

Tovább...
Szabadság és/vagy szabadkereskedelem?
2018
márc. 11

Szabadság és/vagy szabadkereskedelem?

Szabadság és/vagy szabadkereskedelem: Seattle 5 napja címmel rendezett filmvetítést az Érdi Ökofilmklub a Parkvárosi Közösségi Házban szombat este. A vetítés után a film által felvetett témákat járták körül Pogátsa Zoltán közgazdász és Szentpéteri Márton tanár segítségével.

Tovább...
A Holnappal startol az ökofilmklub
2018
feb. 9

A Holnappal startol az ökofilmklub

Február 17-én, szombaton 17 órakor kerül sor az ökofilmklub első vetítésére a Parkvárosi Közösségi Házban, ahol a Holnap című dokumentumfilmet tekinthetik meg az érdeklődők, majd a vetítést követően szakértővel járhatják körbe a filmben felvetett témát.

Tovább...

kerdoiv_banner