Live Street Art, másodszor
2018
máj. 6

Live Street Art, másodszor

BSW-, Hősök- és Belga-koncert, extrémsport-bemutatók és workshopok, drónos lézershow, póló- és falfestés, gyerekprogramok várták szombaton a második Live Street Artra kilátogatókat. No meg az utcaművészet: tízen készítettek élőfestést a főtéren; a legjobbakat díjazta is a zsűri. Az első Horváth Benedek lett, Mindennapok hősei című alkotásával. Tekintse meg képgalériánkat!

Tovább...
Hétköznapi hősök a főtéren
2018
máj. 2

Hétköznapi hősök a főtéren

Szombaton rendezik Érden a Live Street Art fesztivált. A Szepes Gyula Művelődési Központ az Érdi Ifjúsági Önkormányzattal karöltve idén is meghirdette alkotói pályázatát street art témakörben mindazok számára, akik kedvet és elhivatottságot éreztek a műfajjal kapcsolatban. Aki nem alkotna, csak nézelődne, szórakozna, azokat is bőséges program várja: a nagyobbakat design vásár, pólókészítés, extrém sportok, graffiti, no meg a BSW, a Hősök és a Belga, a kisebbeket a Ládafia Bábszínház és a vásári bábcirkusz. Találkozzunk szombaton a főtéren!

Tovább...
Izgalmas majálisok Budapesten és környékén
2018
ápr. 30

Izgalmas majálisok Budapesten és környékén

Semmiképpen se töltsük otthon a május 1-jét, hiszen ezen a napon hagyományosan Budapest és környéke telis-tele van szuper családi programokkal. Lesznek köztük ingyenesen is látogatható koncertek, fesztiválok és fizetősek is. Bármelyiket választjuk, garantált a nagyszerű szórakozás.

Tovább...
Még nagyobb lesz az érdi babacsomag
2018
ápr. 25

Még nagyobb lesz az érdi babacsomag

Érd Megyei Jogú Város közgyűlése csütörtökön tartja következő ülését, amelyen többek a szociális ellátások szabályairól szóló helyi önkormányzati rendelet több pontját is módosítani kívánják, szélesítve ezzel a jogosultak körét. Az ülésen tárgyalnak arról is, hogy az eddig is nagyon népszerű érdi babacsomagra fordítható keretösszeget megnövelnék - közölte T. Mészáros András polgármester.

Tovább...
Hétköznapi hősök
2018
ápr. 18

Hétköznapi hősök

Május első hétvégéjén második alkalommal rendezik meg Érden a Live Street Art fesztivált Érd főterén. A Szepes Gyula Művelődési Központ az Érdi Ifjúsági Önkormányzattal karöltve idén is meghirdette alkotói pályázatát street art témakörben mindazok számára, akik kedvet és elhivatottságot éreztek a műfajjal kapcsolatban.

Tovább...
#livestreetarterd
2018
ápr. 13

#livestreetarterd

Május első hétvégéjén második alkalommal rendezik meg Érden a Live Street Art fesztivált. A Szepes Gyula Művelődési Központ az Érdi Ifjúsági Önkormányzattal karöltve idén is meghirdette alkotói pályázatát street art témakörben mindazok számára, akik kedvet és elhivatottságot éreztek a műfajjal kapcsolatban. Az IFÖ pedig egy fotópályázattal hangol az eseményre.

Tovább...
Hétköznapi hősök – idén is Live StreetArt!
2018
márc. 13

Hétköznapi hősök – idén is Live StreetArt!

A Szepes Gyula Művelődési Központ és az Érdi Ifjúsági Önkormányzat idén is megrendezi a Live Street Art alkotói pályázatot. Május ötödikén számtalan programmal várják a fiatalokat a főtéren: közösségi festés, exrémsport-bemutatók, greenbox fotózás, pólókészítés, BSW, Hősök és Belga koncert szerepel a nap kínálatában.

Tovább...
Elköltöztek az utcai alkotások
2017
jún. 2

Elköltöztek az utcai alkotások

Néhány napja már a Szepes Gyula Művelődési Központ oldalában láthatóak a nemrégiben lezajlott Live Street Art-on készült festmények. Ha elszalasztotta volna a Szepes Gyula Művelődési Központ és az Érdi Ifjúsági Önkormányzat együttműködésében megvalósult, az utcai szubkultúrát bemutató eseményt, akkor az alábbi videóval kárpótolhatja magát.

Tovább...
Még hónapokig díszítik a városközpontot az utcaművészek alkotásai
2017
máj. 17

Még hónapokig díszítik a városközpontot az utcaművészek alkotásai

Sikerrel zajlott az első élő faldekorálás Érden. A Szepes Gyula Művelődési Központ és az Érdi Ifjúsági Önkormányzat által szervezett Live Street Art versenyen 10 művész mérte össze tudását és kreativitását az érdi Főtéren, az egyenként 2x3 méteres falrészeken. A cél az utcai, vagy köztéri művészetnek nevezett műfaj megismertetése volt, a téma pedig a fogyasztói társadalom a közösséggel és kapcsolatokkal szemben.

Tovább...
Az utca művészete Érd főterén
2017
máj. 14

Az utca művészete Érd főterén

Esős idővel indult, de délutánra nagyon kellemes tavaszi idővel folytatódott a Live Street Art verseny szombaton az érdi főtéren, amit Ruzsnyák Péter nyert meg. Az élő faldekorálás témája a fogyasztói társadalom volt a közösséggel és kapcsolatokkal szemben. A legjobbakról szakmai zsűri döntött.

Tovább...

kerdoiv_banner