Győrben kezdenek a labdarúgók
2017
júl. 25

Győrben kezdenek a labdarúgók

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Versenybizottsága elkészítette az NB III csoportjainak sorsolását. Az Érdi VSE augusztus 12-én, 17:30-kor a Gyirmót FC Győr második csapatának otthonában kezd a Nyugati csoportban. Az első hazai mérkőzésre augusztus 19-én, 17.30-kor kerül sor, amikor a Nyugaton „újonc” Pénzügyőr SE-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen.

Tovább...
Külföldről tért haza és Érdet választotta!
2017
júl. 24

Külföldről tért haza és Érdet választotta!

Mint beszámoltunk róla, a Budaörs elleni edzőmeccs után sajtótájékoztatón mutatta be új igazolásait az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata. A klub honlapja most külön-külön is bemutatja az új játékosokat, s elsőként Pál Szabolcsról ír.

Tovább...
Tízgólos derbi
2017
júl. 22

Tízgólos derbi

Ugyan Koós Gábor két góljával, majd Pál Szabolcsnak adott gólpasszával fél óra játék után 3–0-ra vezetett az Érdi VSE az NB II-es Budaörs ellen, ám a szünet előtt szépített Bognár György csapata, a második félidőben pedig átvette a kezdeményezést és meg is fordította a meccset, végül 6–4-re győzött – olvasható az érdiek honlapján.

Tovább...
A labda volt a fegyvere
2017
júl. 16

A labda volt a fegyvere

Olimpiai ezüstérmes, tizenhétszeres válogatott, háromszoros gólkirály, többszörös magyar bajnok, aki egy rendkívül sikeres labdarúgó pályafutás után sportvezetőként is eredményes tudott lenni. Mégis élete egyik büszkesége az, hogy a tápéi kis általános iskolai csapatával taroltak a megyei bajnokságon. Kozma Mihállyal beszélgettünk gyermekkoráról és izgalmas pályafutásáról.

Tovább...
Sima kezdés
2017
júl. 15

Sima kezdés

Megkezdte a felkészülési mérkőzések sorát az Érdi VSE. Limperger Zsolt alakulata elsőként az NB III-ba feljutő Balassagyarmat SE otthonában lépett pályára.

Tovább...
Két új játékost igazolt a Budaörs
2017
júl. 14

Két új játékost igazolt a Budaörs

A Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Budaörs labdarúgó csapata hivatalos oldalán közölte, hogy rutinos középpályással és korosztályos válogatott kapussal erősített.

Tovább...
SZÉP VOLT, FIÚK!
2017
jún. 5

SZÉP VOLT, FIÚK!

Véget ért a szezon felnőtt NB III-as csapatunk számára, amely a Nyugati csoport utolsó körében fordulatos mérkőzésen játszott 2–2-es döntetlent a Puskás Akadémia FC második csapatával, amely után a játékosok megkapták ezüstérmeiket.

Tovább...
Nem állt ki a Diósd
2017
máj. 30

Nem állt ki a Diósd

A másodosztályú tagságát a Soroksár legyőzésével biztosító Budaörs döntetlent játszott Szolnokon, az NB III Nyugati csoportjának ezüstérmese, az Érdi VSE kikapott Komáromban, míg a Diósd nem állt ki hazai pályán az Andráshida ellen és számára véget ért a bajnokság.

Tovább...
Örömfoci! Ezüstérem!
2017
máj. 22

Örömfoci! Ezüstérem!

A Videoton FC második csapatát fogadtuk az Ercsi úti Sporttelepen az NB III Nyugati csoportjának 32. fordulójában. Limperger Zsolt együttese remek játékkal 5–1-re verte a fehérváriakat, ám miután a velünk egyidőben zajló meccsen az ETO FC Győr otthon tartotta a három pontot a Csornai SE ellen, így Kertész Ferencék ezüstérmesek lettek!

Tovább...
Célegyenesben!
2017
máj. 19

Célegyenesben!

Célegyenesbe érkeztek a térség labdarúgócsapatai. Néhány kivételtől eltekintve már csak egy-két mérkőzés van hátra a bajnokságokból. A Budaörs a múlt heti kozármislenyi kiütéses, 6–0-s győzelmével biztosan marad a másodosztályban. Az NB III-ban az Érdi VSE helyzete is eldőlhet, míg a Diósd biztos kiesőként Kaposvárra látogat (ha egyáltalán elutazik).

Tovább...