Bent maradt a Budaörs
2017
máj. 23

Bent maradt a Budaörs

A Merkantil Bank Liga NB II 36. fordulójában a Budaörs Tatabányán meglepetésre 4–2-re legyőzte a Soroksár SC-t, ezzel Bognár György együttese matematikailag is biztossá tette másodosztályú tagságát. Az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjában 5–1-re ütötte ki a Videoton FC második csapatát, ám a listavezető ETO FC Győr is nyert, így Limperger Zsolt alakulata ezüstérmet szerzett. A Diósd nem utazott el a Kaposvári Rákóczi FC elleni mérkőzésre.

Tovább...
Örömfoci! Ezüstérem!
2017
máj. 22

Örömfoci! Ezüstérem!

A Videoton FC második csapatát fogadtuk az Ercsi úti Sporttelepen az NB III Nyugati csoportjának 32. fordulójában. Limperger Zsolt együttese remek játékkal 5–1-re verte a fehérváriakat, ám miután a velünk egyidőben zajló meccsen az ETO FC Győr otthon tartotta a három pontot a Csornai SE ellen, így Kertész Ferencék ezüstérmesek lettek!

Tovább...
Célegyenesben!
2017
máj. 19

Célegyenesben!

Célegyenesbe érkeztek a térség labdarúgócsapatai. Néhány kivételtől eltekintve már csak egy-két mérkőzés van hátra a bajnokságokból. A Budaörs a múlt heti kozármislenyi kiütéses, 6–0-s győzelmével biztosan marad a másodosztályban. Az NB III-ban az Érdi VSE helyzete is eldőlhet, míg a Diósd biztos kiesőként Kaposvárra látogat (ha egyáltalán elutazik).

Tovább...
Dobogós az Érd, rangadót nyert a Budaörs
2017
máj. 16

Dobogós az Érd, rangadót nyert a Budaörs

A Merkantil Bank Liga NB II 35. fordulójában meglepetésre kiütéses győzelmet aratott idegenben a Budaörs, az Érdi VSE az NB III-ban biztosította ezüstérmét, míg a Diósd nem akart kiállni a Csepel elleni hazai mérkőzésre.

Tovább...
AZ EZÜST MÁR BIZTOS!
2017
máj. 13

AZ EZÜST MÁR BIZTOS!

Tárkányi Gergő hajrában szerzett góljával 1–0-ra nyert az Érdi VSE a III. kerületi TVE vendégeként az NB III Nyugati csoportjának 31. fordulójában, így a második helynél rosszabb helyen már nem végezhet – a hátralévő forduló eredményétől függetlenül.

Tovább...
Ezüst vagy bronz?
2017
máj. 12

Ezüst vagy bronz?

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában az Érdi VSE a III. kerületi TVE otthonában lép pályára a 31. fordulóban. Amennyiben Limperger Zsolt együttese ponto(ka)t szerez, akkor biztosan a dobogón végez, ha nyernek, akkor másodiknál, ha döntetlent játszanak, harmadiknál rosszabb helyen nem végezhetnek – függetlenül a hátralévő három mérkőzéstől.

Tovább...
Egy pont, és biztos a dobogó
2017
máj. 8

Egy pont, és biztos a dobogó

Az őszihez hasonló, ám annál valamelyest fordulatosabb mérkőzésen 3–2-re nyert az Érdi VSE hazai pályán a Budapest Honvéd-MFA II ellen az NB III Nyugati csoportjának 30. fordulójában – írja az érdi-vse.hu.

Tovább...
Ez nem az utánpótlás hétvégéje volt
2017
máj. 3

Ez nem az utánpótlás hétvégéje volt

A Pest megyei női ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjában egy győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget tudnak felmutatni a térség együttesei, míg az utánpótlásban nem termett sok babér a csapatoknak.

Tovább...
A hajrá velünk volt
2017
ápr. 22

A hajrá velünk volt

Az Érdi VSE NB III-as csapata a szünetben, sőt, még a 87. percben is hátrányban volt a VLS Veszprémmel szemben az NB III Nyugati csoportjának 28. fordulójában, ám Melczer Vilmos 88. és Kelemen Patrik 92. percben lőtt góljával megfordította és megnyerte a meccset – számolt be a klub honlapja.

Tovább...
Hiába a mezőfölény
2017
ápr. 15

Hiába a mezőfölény

Az NB III Nyugati csoportjának 27. körében a bombaformában lévő Csornai SE hazai környezetben 2–1-re legyőzte az Érdi VSE csapatát. Hiába a mezőnyfölény, ezt a sportot gólra játsszák.

Tovább...