Mindent az anyatejről, szoptatásról
2018
nov. 6

Mindent az anyatejről, szoptatásról

November 7-én tartja következő találkozóját az Érdi Anyatej Klub, amely nemcsak az édesanyákat várja szeretettel, hanem az érdeklődő kismamákat is. A holnapi összejövetel témája "A második félév és azon túl", de minden olyan szoptatással, illetve babagondozással kapcsolatos témáról szó esik, ami a jelenlevőket éppen foglalkoztatja.

Tovább...
A szoptatás több mint táplálás
2018
aug. 1

A szoptatás több mint táplálás

Augusztus 1-jén van az anyatejes táplálás világnapja. A szoptatás azonban messze, messze sokkal több, mint táplálás. Meg lehet nyugtatni a babát a szoptatással, segítünk ezzel neki ellazulni, elaludni, nagyfokú biztonságérzetet biztosítunk ezzel a számára. Mindeközben a baba a tápanyagok mellett ellenanyagokat kap, amik védik őt a fertőzésekkel szemben, sőt, emésztő enzimeket, hormonokat, növesztő faktorokat vesz így magához. Az Érd Fm Juhász Judittal, az Érdi Anyatej Klub vezetőjével, laktációs szaktanácsadóval, a Szoptatásért Magyar Egyesület elnökével beszélgetett a szoptatás kapcsán felmerülő kérdésekről.

Tovább...
Anya szül(etik)
2018
márc. 6

Anya szül(etik)

Szülés előtt számtalan kérdés zakatolhat pánikszerűen az agyunkban. Milyen anya leszek? Hogyan fogok tudni szülni és aztán szoptatni? Az Érdi Anyatej Klub eheti foglalkozásán szerdán délelőtt éppen ilyen témákról lesz szó, érdemes hát rá elmenni - nemcsak várandós kismamáknak.

Tovább...
Nem csak lelki kötelék
2018
jan. 4

Nem csak lelki kötelék

Egy kisbaba születésénél kevés csodálatosabb dolog van az életben, de amikor világra jön az a kis új élet, akit addig a szívünk alatt hordtunk, sok érzés, gondolat kavaroghat bennünk, tele lehetünk kétségekkel saját képességeinkkel kapcsolatban. Egyvalamit azért tudni kell. Nem vagyunk egyedül. Van a Kötelék.

Tovább...

kerdoiv_banner