Újrafúrják a meleg vizes kutat Ófaluban
2018
jún. 13

Újrafúrják a meleg vizes kutat Ófaluban

Hamarosan megkezdődik a meleg vizes kút újrafúrása Ófaluban; a kivitelezők már felvonultak a munkaterületre – jelentette be T. Mészáros András szerda délutáni sajtótájékoztatóján. A polgármester elmondta: egy közel ezer méter mély kutat kell fúrni, ami hatalmas munka lesz, és várhatóan őszre fejeződik majd be.

Tovább...
Indulnak a vízelvezetési munkák az Alsóvölgyi úton
2017
okt. 15

Indulnak a vízelvezetési munkák az Alsóvölgyi úton

Hétfőn elkezdődnek az Alsóvölgyi út vízelvezetési munkálatai. A harminc éve kiépített csapadékvíz-elvezető rendszer ugyanis elavult és több helyen tönkrement, a kapubejárók építésénél pedig – ami gyakran engedély nélkül történt – leszűkítették a víz átfolyását. Így a környéken gyakoriak az elöntések. A felújítás, ami ezeket az állapotokat orvosolja majd, télbe is belenyúlik, mivel minden valószínűség szerint szükség lesz a közművezetékek kiváltására is.

Tovább...
Útépítések kezdődnek
2017
jún. 7

Útépítések kezdődnek

Megkezdődnek a munkálatok az Alsóvölgyi úton, illetve az Ürmös-Csaba utcán – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján T. Mészáros András. Mint a polgármester elmondta, a munkaterületet kedden átadták; elsőként a vízelvezető rendszer épül ki, ezt követi majd az aszfaltozás.

Tovább...