22_03_29_erdmost_nincskep

Nemzetközi ezüstérem az ÉTC-től

22_03_29_erdmost_nincskep

Nemzetközi ezüstérem az ÉTC-től

Második helyen végzett a 11-16-os korosztályban az Érdi Torna Club lány hármasa a prágai nemzetközi viadalon, ahol tökéletes statikát mutattak be.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Torna Club három egysége szerepelt a prágai nemzetközi versenyen, ahol a Balogh Máté–Töpler Natasa az eggyel magasabb korosztályban, a youth korosztályban a tizenkilencedik helyet szerezték meg.

A youth hármasoknál Koszta Melinda, Krausz Kitti és Gerzanics Csenge triója pedig egyetlen hibával az előkelő, tizenkettedik helyen zárt.
A 11-16-osoknál a huszonöt egységet felvonultató mezőnyben Kis Vanda, Balogh Dorka és Sárdi Borbála tökéletes statikát bemutatva (korcsoportjukban a legmagasabb pontszámot kapták) ezüstérmet szerzett!

Az érdiek akrobatikus tornászok már a következő hétvégén folytatják szereplésüket, hiszen Gödöllőn rendezik meg a Grassalkovich Kupát, amely az utolsó hazai pontszerző verseny lesz a decemberi döntő előtt.

Az Érdi Torna Club eredményei a prágai nemzetközi versenyen
youth vegyespáros: Balogh Máté–Töpler Natasa 19.
youth hármas: Koszta Melinda–Krausz Kitti–Gerzanics Csenge 12.
11-16: Kis Vanda–Balogh Dorka–Sárdi Borbála 2.
 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email