22_03_29_erdmost_nincskep

Most kell cselekedni!

22_03_29_erdmost_nincskep

Most kell cselekedni!

Minden eddiginél fenyegetőbb jelentést tett közzé az ENSZ Éghajlatváltozási Kormányközi Testülete. A testület szerint éveink maradtak csak arra, hogy átalakítsuk a világgazdaságot, különben a klímaváltozás súlyos, azonnali következményeivel kell számolnunk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Most kell cselekedni, többek között ez derült ki az ENSZ Éghajlatváltozási Kormányközi Testülete által legutóbb kiadott jelentésből. A jelentést a Föld negyven országából érkező 91 tudós állította össze, akik több mint 6000 tudományos kutatás eredményeit dolgozták fel. A testület egyik társelnöke szerint valószínűleg a világtörténelem során az emberiség számára legkritikusabb pár év előtt állunk. A másfél celsius fokos globális felmelegedés betartása a szakemberek szerint még lehetséges, de soha nem látott horderejű változásokat tenne szükségessé. A Köztársasági Elnöki Hivatal Környezeti Fenntarthatóság Igazgatóságának igazgatóját, Kőrösi Csabát kérdezte minderről az Érd Fm 101.3 riportere:

 

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email