22_03_29_erdmost_nincskep

Megvan, kikkel játszhat az ÉRD!

22_03_29_erdmost_nincskep

Megvan, kikkel játszhat az ÉRD!

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) kedden, bécsi központjában sorsolja ki a női EHF-Kupa harmadik, utolsó selejtezőkörének párosításait. Az ÉRD az első kalapba került, így kiemeltként várja a sorsolást.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Itt már nincs könnyű ellenfél! dán, francia, német, norvég, román, orosz vagy akár magyar ellenfelet is kaphat a csoportkörbe jutásért Szabó Edina együttese, amely a cseh Banik Most, a dán Herning-Ikast és Esbjerg, a spanyol Mecalia Atletico Guardes és Bera Bera, a lengyel MKS Lublin, a román Craiova, az orosz Lada és Zvezda, a szerb ZORK Jagodina, illetve a svéd Höörssel került az első kalapba a harmadik selejtezőkör sorsolása előtt.
A második kalapban sincsenek könnyű ellenfelek, s közülük kerül ki az ÉRD ellenfele is, amely vagy a dán Nykobing és Viborg, vagy a francia Besancon és Paris 92, vagy a német Dortmund és Metzingen, vagy a norvég Storhamar, vagy a román Valcea és Magura Cisnadie, vagy az orosz Kuban, vagy akár a Dunaújváros és vagy a Siófok is lehet.
A párharc két mérkőzésen dől el, a párosítások első mérkőzését november 10-én, vagy 11-én, a visszavágót egy héttel később, azaz november 17-én vagy 18-án rendezik. A továbbjutó tizenkét csapat mellé a Bajnokok Ligájából további négy együttes csatlakozik, így a csoportkörben négy négyesben folytatódnak a küzdelmek, amelyet várhatóan januártól február közepéig tartanak.
Az október 23-án, 11 órakor kezdődő sorsolást az Európai Kézilabda Szövetség YouTube csatornáján élőben közvetíti. Ez ide kattintva érhető el!

EHF-Kupa, 3. selejtezőkör
1. kalap

DHK Banik Most (cseh), Herning-Ikast Handbold (dán), Team Esbjerg (dán), Mecalia Atletico Guardes (spanyol), Super Amara Bera Bera (spanyol), ÉRD HC (magyar), MKS Perla Lublin (lengyel), SCM Craiova (román), Handball Club Lada (orosz), Zvezda Zvenigorod (orosz), ZORK Jagodina (szerb), H 65 Höörs HK (svéd)
2. kalap
Nykøbing Falster Håndbold – NFH (dán), Viborg HK (dán), E.S Besancon Feminin (francia), Paris 92 (francia), Borussia Dortmund (német), TusSies Metzingen (német), Dunaújvárosi Kohász KA (magyar), Siófok KC (magyar), Storhamar Handball Elite (norvég), SCM Ramnicu Valcea (román), Sports Club Magura Cisnadie (román), Kuban (orosz)
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email