22_03_29_erdmost_nincskep

Nyugdíjasokat támogatott az Orange Dragons

22_03_29_erdmost_nincskep

Nyugdíjasokat támogatott az Orange Dragons

Az ÉRD női NB1-es kézilabda csapatának szurkolói az Érdi Piacra látogattak ki, hogy néhány nyugdíjasnak mosolyt csaljanak az arcára. A szurkolók jelképes összeggel segítettek a szombati bevásárlásban az érdi időseknek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Orange Dragon szurkolói csoport már több ízben jótékonykodott, mindig más ötlettel álltak elő. Ezen a hétvégén az Érdi Piacon vásárló nyugdíjasokat segítették a bevásárlásban, 2000 Ft értékben bevásároltak több mint egy tucat idős embernek. 

– Úgy érzem, nagyon pozitív volt a fogadtatás, sokan örültek annak, hogy ma ezzel rukkoltunk elő. Voltak persze olyanok is, akik teljesen elutasították a segítséget, az okát sajnos nem tudjuk, de javarészt jó visszajelzéseket kaptunk a nyugdíjasoktól, akiknek segítettünk. Próbáltuk szebbé tenni az emberek hétvégéjét – mondta el Endrész Csaba, az Orange Dragon szurkolói csoport vezérszurkolója.

A szurkolóknak többen az utolsó pillanatban jelezték, hogy hozzájárultak volna az akcióhoz, ezért Endrész Csaba azt is kiemelte, hogy mindenképp megismétlik a kezdeményezést, melyet a közösségi média felületükön fognak meghirdetni. Az akcióval azt is szerették volna demonstrálni, hogy nem kell nagy dolgokra gondolni, ha támogatni szeretnénk valakit, hiszen már egy jelképes összeg, egy apró gesztus is nagy segítség. A szurkolók reménykednek abban, hogy a következő alkalommal még többen jönnek el az Érdi Piacra, és még inkább fel tudják hívni az emberek figyelmét az érdi kézilabdára, a sportág fontosságára.
 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email