Jobb velünk a világ!

Az idén 25 éve Erdélyben alapított Szent Ferenc Alapítvány és a 10 éves Jobb Velünk a Világ! programot szervező Nem Adom Fel Alapítvány együtt szervez jótékonysági koncertet 2018. szeptember 13-án a Budapest Papp László Sportarénában, amelyen közösen tesznek tanúságot arról, hogy mindenkinek, akármilyen hátrányos helyzetben is van, lehetősége van úgy élni, hogy általa is jobb legyen a világ. 

A Jobb Velünk a Világ! kezdeményezést a sérült előadókból álló NEMADOMFEL Együttes hívta életre 2008-ban azért, hogy megmutassa, a hátrányban élők és a fogyatékos emberek is olyan értékeket hoznak létre és továbbítanak, mellyel másokat is gazdagítanak. A koncert bevétele az erdélyi Szent Ferenc Alapítvány számlájára kerül, ahol a Csaba testvér otthonaiban felcseperedett fiatalok szakképzésére szeretnék fordítani azt.

A koncerten olyan ismert előadók lépnek fel, mint Szikora Robi, az EDDA, a Republic, Ferenczi György és az Első Pesti Rackák, Oláh Ibolya, Pintér Béla, Mihályi Réka (Group’n Swing), Presser Gábor, a Never Give Up Gospel Kórus és még sokan mások, a Szent Ferenc Alapítvány gyermekeivel együtt.
„A Jobb Velünk a Világ! számunkra nem rendezvények sorozatát jelenti, hanem egy olyan üzenetet, amely mindannyiunknak szól, akik az élet ajándékát kaptuk, bármilyen élethelyzetben is élünk.” – mondta el Papp Szabolcs, a Jobb Velünk a Világ! program és a Nem Adom Fel Alapítvány szóvivője. „Mindannyian akik megszülettünk, szeretnénk az élet ajándékait megélni, a család boldogságát megtapasztalni. Fontos, hogy segítsük egymást abban, hogy ez minél inkább megvalósuljon! Ez a jó szándék, hajt minket évről évre, hogy folyamatosan egyre több programot valósítsunk meg fogyatékossággal élő embertársaink jobb és elfogadottabb életkörülményeinek megteremtése érdekében Magyarországon” – tette hozzá Papp Szabolcs.
A Papp Szabolccsal készült interjú teljes hosszában itt meghallgatható:
(kép és forrás: https://jobb-velunk-a-vilag-bojte-csaba.broadway.hu)
HIRDETÉS
Címkék

kerdoiv_banner